| GLESTARNG a întrebat:

Bună ziua. Sunt din Oradea. Dacă sunteţi şi voi din Oradea, îmi puteţi răspunde la o întrebare?
ÎN afară de piaţa Ocho sau cum s-o scrie că nici nu ştiu...În ce loc pot să găsesc un magazin în care să găsesc ac la pick-up şi discuri de vinil vechi?
Am un pick-up vechi de la părinţii mei şi îi lipseşte acul, iar acum îmi trebuie şi mie un ac. Dacă ştiţi de unde...
De asemenea, aş vrea să îmi spuneţi o adresă în Oradea unde pot găsi un magazin cu discuri vechi de vinil pentru că sunt clasice, le colecţionez şi îmi plac. De preferabil un magazin cu preţuri modeste pentru că pe internet am văzut un disc cu Elvis Presley TOP 50 GREATEST HITS cu doar 30 DE LEI! Doar că s-a vândut...Deci...un magazin unde pot găsi discuri de vinil de vânzare.
Caut orice: Elvis Presley TOP 50 GREATEST HITS
MUZICĂ INDIANĂ
POVESTIRI
MUZICĂ POPULARĂ ROMÂNEASCĂ
MUZICĂ BLUES,JAZZ,FOLK,COUNTRY
MUZICĂ ROCK DAR DIN AIA CLASICĂ,NU CU URLETE ŞI SATANISME, GEN ELVIS PRESLEY,THE BEATLES... POATE PINK FLOYD.
ORICE PE VINIL!
Dacă mă ajutaţi, vă dau fundă!

3 răspunsuri:
| cristeasofia a răspuns:

Matusa mea raposata avea o gramada de astfel de pick-up-uri. Acum sunt ale noastre, dar multe dintre ele s-au pierdut. Am vazut, printre altele muzica populara, Luis Armstrong etc. :-)

| cristeasofia a răspuns:

Cred ca m-am exprimat eu gresit. avem discuri dinacelea negre, nu stiu cum se numesc. mai mici decat LP-urile.

| GLESTARNG explică (pentru cristeasofia):

De vinil?
Nu mă deranjează, însă eu am rugat frumos unde este un magazin de discuri din Oradea!