Poti sa scrii la adresa Post-restant si sa scrii orasul si oficiul postal. Dar nu o sa-ti vina niciun aviz in posta, asa ca trebuie sa tot mergi tu la posta sa verifici daca ti-a venit coletul. Trebuie neaparat sa scrie si numele tau (complet si corect, cum apare in buletin) pe colet. Sa stie cei de la posta cui sa i-l dea.
Nu am comandat niciodata asa desi mi s-a spus si mie ca e posibil pentru ca mi se pare ca trebuie sa mergi la posta de prea multe ori. Mai bine rogi pe un coleg/colega care locuieste in orasul ala dai comanda pe numele si adresa lui/ei si sa-ti scoata ea pachetul. Vine si aviz si nici nu se fac confuzii. Parerea mea.
Multa sanatate
Trebuei sa pui adresa din buletin ca sa-l poti ridica cu buletinul, altfel pleaca inapoi.
Mie nu mi-a cerut niciodata buletinul la ridicarea coletului
Un colet care vine international, la predare trebuie sa se faca pe baza unui act de identitate, altfel cum de stiu ei cui i se inmaneaza coletul?
Da merge si cu post restant
trebuie sa treci numele tau complet din cartea de identitate si la adresa
POST RESTANT OFICIUL POSTAL NR x (x e numarul oficiului de unde vrei sa il ridici)
problema e ca la post restant nu primesc aviz acasa si trebuie sa verifici constant
Nu stiu cum e cu ebay-ul dar daca nu ai in CI adresa caminului, nu iti da coletul. La Post restant (oficiul nr...) primesti orice pe baza de CI.