| nnnnnnnxc a întrebat:

Bună ziua! Vreau să dau și eu comandă pe Trendyol dar când încerc să bag adresa în secțiunea "Strada si numărul clădirii*" îmi apare de fiecare dată cu roșu "Adresa dvs. trebuie să aibă maximum 70 caractere." am numărat literele, am scris în toate felurile posibile și același lucru îmi apare, m-am gândit ca poate este o eroare și am încercat peste alte câteva ore dar îmi apare același lucruri nu știu ce să îi mai fac și nu îmi dau seama dacă am făcut eu ceva greșit sau nu. dacă a mai pățit cineva așa și a găsit vreo rezolvare vă rog să îmi spuneți și mie (vreau să fac un cadou și am înțeles ca durează câteva zile bune până vine) O zi frumoasă în continuare!

2 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Scrii prea mult, asa am patit si eu. Lasa doar strada si numar, iar restul detaliilor le pui la "detalii comanda / detalii suplimentare" si nu la adresa. Oricum cei de la Trendyol livreaza la easybox.
Sau scrie prescurtat, in loc de "apartament", "ap".

| nnnnnnnxc explică (pentru medicveterinarbucuresti):

Exact așa am scris la "Strada si numărul clădirii" am scris doar strada și numărul casei iar la "Detalii suplimentare" am scris toate detaliile am inumarat și literele și nu sunt mai mult de 70 dar stai puțin scuză-mă ca te întreb chiar nu știu, Trendyol nu livrează și acasă prin curier?