| Tempintr a întrebat:

Buna ziua, vreau sa imi iau de black friday un laptop de gaming + periferice (mouse, tastatura, casti etc), dar cei de la pc garage te lasa sa iti creezi un voucher de afiliere si cel ce foloseste codul primeste o reducere iar tu primesti niste bani prin acel program pe care ii poti folosi pe site, eu daca folosesc voucherul " CKVWPXL5 " si cumpar un laptop in jur de 4.000 ron, ar trebui sa primesc in jur de 80-100 si sa dau pe tastatura spre ex, problema e ca nu pot folosi eu voucherul personal la comenzile mele, adica eu nu voi primi bani aceea, dar daca cumpar laptopul si folosesc un voucher de pe un cont deschis nou (care e tot al meu) si de pe cel nou cumpar perifericele, ar trebui sa ma scuteasca de vreo 100 lei, dar trebuie folosit alt card pentru plata, sau nu e necesar pentru ca ei oricum nu pastreaza datele de plata si folosesc alte site uri intermediare precum PayU, sau trebuie alt device/ip, a mai incercat cineva? Ar intra la frauda?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Recomand un PC pentru gamming, fiindca laptopurile sunt mult prea scumpe si total nepotrivite joculetelor, fiind scule profesionale pentru oameni cu profesii serioase precum: economisti, arhitecti, ingineri, smad.

| Tempintr explică (pentru Violleta2022):

Stiu ca un PC ar fi mai bun, dar pentru mine un laptop ar fi perfect, uneori mai trebuie sa schimb locatiile si nu vreau sa stau sa mut alte lucruri precum unitatea, monitor etc, asa la laptop l ai pus in geanta si ai plecat, poti sa ii faci loc destul de usor, si nu joc sa fac performanta, doar de relaxare, sa zic in jur de 15-20 ore pe sapt, probabil ca si pretu e mult avand in vedere ca il folosesc putin dar cand o fac vreau sa nu am probleme de lag sau sa trebuiasca sa dau grafica prea low, si voiam sa stiu sa mai economosesc niste bani dc nu pana la urma.