| bluegirl13 a întrebat:

Bunaaa! am 13 ani si trec in clasa a 7-a. cum sa ma imbrac sau sa ma port ca sa-mi fac colegul de clasa sa ma placa?

10 răspunsuri:
| BebeStrumf a răspuns:

Trebuie sa fii tu, si nu sa pari altceva... decat esti.Sa ai cei 7ani de acasa, sa fii desteapta, etcetera si restul ce'ti doresti iti vine ca pe banda.Respectand capeti respect! Succes!

| BroascaCuElice a răspuns:

Nu te mai imbracalaughing

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Fii naturala, imbracate lejer, colorat, fi happy tot timpul...
daca vrei sa te placa incearca sa ai note mai mari ca el, sau cam la fel [fetele trebuie. sa fie silitoare]
cicalestel(ce iti mai face gagica, sau daca te enetveaza zii ceva in genul : "uratule!" si scoate limba la el), joacate cu el (un fel de sa te bati cu el in gluma, chestii din astea)

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Funda

| Bijou a răspuns:

Cel mai important nu este cum te imbraci ci cum te vede el: haioasa, amuzanta, prietenoasa.

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

Pai doar nu ai de gand sa te imbraci in fusta mini de ti se vad chilotii doar ca sa il atragi pe el nu?laughing pai daca baiatu` e sa te placa te place asa cum esti nu e nevoie sa faci vre`o schimbare de look sau sa te comporti cum tu nu esti de fapt straight face daca nu te place asta e. mai exista si alti baieti:*

| Irinushh a răspuns:

Nu e nevoie sa fii mereu cu alte haine si sa te machiezi sau mai stiu eu ce. Trebuie doar sate comporti frumos, sa nu injuri (lucru destul de des intalnit mai ales la sora mea care este de o seama cu tine).sa razi la glumele lui, sa nu te superi atunci cand rade de tine sau spune ceva despre tine( tu rade cu el si fa-i in ciuda, niciodata nu ii raspunzi inapoi cu o jignire!) Fii o persoana populara, invata sa te faci placuta si fii mereu comica! big grin:* SUCCES! :*

| Denyuzzu a răspuns:

Dupa parerea mea nu imbracamintea conteaza... Nu trebuie sa te imbraci intr-un fel anume sau sa te porti intr-un fel anume. Eu cred ca daca nu te place pentru cine esti tu intr-adevar nu te merita. Daca nu iti place o persoana nu trebuie sa o schimbi astfel incat dupa nenumarate schimbari sa ajungi sa o placi. Fi tu insuti, iar daca nu te place pentru ceea ce esti e pierderea lui, nu a ta... o sa ai timp sa iti faci o gramada de alti prieteni in afara de el.winking Bafta! :*

| andreeandreei a răspuns:

Vezi.asta e prima greseala.incercam sa fim ce vor altii sa fim nu ce vrem noi...cred ca ar trebui sa fii tu insati fara sa te imbraci intr-un anumit fel numai ca sa te placa un baiat... fetele naturale sunt cele mai frumoase :*

| Sarmalutza_3853 a răspuns:

Fii tu insuti.