Buna. Ai putea sa ii cumperi un parfum, un ceas, o bratara de argint, o poza cu voi doi intr-o rama draguta
Ai postat la categoria potrivita, dupa 3 luni prietenul tau ar dori acest lucru de la tine, dar cred ca l-ati epuizat deja, oricum poti oricand sa te bazezi pe oral, te va aprecia foarte mult, stima ta de sine va creste.
Ce dur esti Fata a intrebat frumos, de unde stii tu ca au epuizat deja subiectul "sex"?
Intr-adevar cand pui o intrebare la aceasta categorie pentru a cumpara un cadou, primesti un raspuns pe masura, bine ca suntem noi rautaciosi sa fii tu cea draguta.
Acum dati vina pe categorie. A pus intrebarea la dragoste si sex pentru ca are o relatie de dragoste. Ce sa caute la familie? De fapt, intrebarea ar merge la ambele categorii pusa, dupa parerea mea . dar voi nu aveti chef sa dati sfaturi serioase!
Un ceas, o poza cu tine pusa intr-o rama in forma de inimioara(sau cu voi doi daca ai) ori un parfum.Mi se par cele mai elegante cadouri. Iar in caz ca ai ajuns sa-l iubesti, pe langa un cadou mai scrie-i si o scrisoare in care sa-ti exprimi sentimentele.E de ajuns pentru 3 luni de relatie cat aveti voi. Nu te avanta la mai mult.
Dar na uite m-am gandit mai bine si as sugera sa-i faci un caodu care sa fie legat de voi doi,o poza cu voi doi pusa intr-o rama furmoasa,o perna in care sa fie imprimata poza voastra, sau un tricou. Ceva de genul I-ai putea face o surpriza pregatindu-i si ceva de mancare o cina romantica ceva, te-ar tine?
Si de ce ai postat la Sex si Dragoste? Hai daca tot ai postat aici sa iti si raspund pe tema subiectului ales... De fapt iti faci un cadou tot pentru tine, iti cumperi o lenjerie intima sexy, iar apoi il chemi o noapte sa i-o arati ) unde... "cel mai bun cadou si pentru el si pentru tine " )
Unde vroiai sa posteze, la sanatate, la religie? Are o relatie de dragoste de 3 luni, e normal sa posteze aici. Vai, multi rautaciosi pe aici! Numai la misto stiti sa raspundeti!
La familie si relatii acolo se posteaza asa ceva...