| Andru_7365 a întrebat:

Bunaaaa TPU. As vrea sa imi dati si mie niste idei. Fac cu prietenul meu trei luni si nu stiu ce sa ii iau. Funda pentru cel mai bun raspuns

10 răspunsuri:
| greenish a răspuns:

Buna. Ai putea sa ii cumperi un parfum, un ceas, o bratara de argint, o poza cu voi doi intr-o rama draguta happy

| CrazyTeenager a răspuns:

Ai postat la categoria potrivita, dupa 3 luni prietenul tau ar dori acest lucru de la tine, dar cred ca l-ati epuizat deja, oricum poti oricand sa te bazezi pe oral, te va aprecia foarte mult, stima ta de sine va creste.

| goodbyee a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Ce dur esti happy Fata a intrebat frumos, de unde stii tu ca au epuizat deja subiectul "sex"? happy

| CrazyTeenager a răspuns (pentru goodbyee):

Intr-adevar cand pui o intrebare la aceasta categorie pentru a cumpara un cadou, primesti un raspuns pe masura, bine ca suntem noi rautaciosi sa fii tu cea draguta.

| goodbyee a răspuns (pentru CrazyTeenager):

Acum dati vina pe categorie. laughing A pus intrebarea la dragoste si sex pentru ca are o relatie de dragoste. Ce sa caute la familie? De fapt, intrebarea ar merge la ambele categorii pusa, dupa parerea mea happy. dar voi nu aveti chef sa dati sfaturi serioase!

| goodbyee a răspuns:

Un ceas, o poza cu tine pusa intr-o rama in forma de inimioara(sau cu voi doi daca ai) ori un parfum.Mi se par cele mai elegante cadouri.hee hee Iar in caz ca ai ajuns sa-l iubesti, pe langa un cadou mai scrie-i si o scrisoare in care sa-ti exprimi sentimentele.E de ajuns pentru 3 luni de relatie cat aveti voi.happy Nu te avanta la mai mult.

| goodbyee a răspuns:

Dar na uite m-am gandit mai bine si as sugera sa-i faci un caodu care sa fie legat de voi doi,o poza cu voi doi pusa intr-o rama furmoasa,o perna in care sa fie imprimata poza voastra, sau un tricou. Ceva de genulhee hee I-ai putea face o surpriza pregatindu-i si ceva de mancarehee hee o cina romantica ceva, te-ar tine? big grin

| AndySchleck a răspuns:

Si de ce ai postat la Sex si Dragoste? Hai daca tot ai postat aici sa iti si raspund pe tema subiectului ales... De fapt iti faci un cadou tot pentru tine, iti cumperi o lenjerie intima sexy, iar apoi il chemi o noapte sa i-o arati laughing) unde... "cel mai bun cadou si pentru el si pentru tine " laughing)

| goodbyee a răspuns (pentru AndySchleck):

Unde vroiai sa posteze, la sanatate, la religie?thinking Are o relatie de dragoste de 3 luni, e normal sa posteze aici. Vai, multi rautaciosi pe aici! Numai la misto stiti sa raspundeti!

| AndySchleck a răspuns (pentru goodbyee):

La familie si relatii acolo se posteaza asa ceva...