Hmmm...din cate stiu eu ochelarii se poarta pentru a'ti proteja ochii de soare, nu pentru a te feri de caldura. Poarta'i! sunt sigur ca iti stau bine
Ochelarii nu se pun de caldura ci pentru ca este soare. Eu am avut ochelari de soare si iarna la schi, cand era insorit sau pur si simplu extrem de luminoasa zapada.
Eu zic ca poti linistita, daca e soare afara sa porti ochelarii.
Ochelarii de soare protejează de lumină. Îă port uneori și când e zăpadă, Roock!
Iti poti pune si cand e iarna ochelari de soare, numai conteaza acum...cel putin la mine in oras sunt multe fete care poarta... eu nu port pentru ca ochelarii nu sunt tocmai accesoriul meu preferat
Iti poti pune si iarna, nu este o regula generala. Ochelarii iti apara ochii de praf sau alte particole.Si deja lumea a inceput sa-ti etaleze ochelarii.
Ochelarii nu se poarta in functie de caldura ci in functie de lumina. Multi poarta ochelari si iarna, cand e zapada, pentru ca lumina este reflectata si iti vine in ochi. Nota 1 pentru intrebare.
Eu zic sa nu ti pui inca.
Mai bine lasa sa se mai incalzeasca.
Poti totusi sa ti pui cand iti bate soarele in ochi sau cand este foarte cald
Soarele zic eu ca e destul de puternic zilele astea. Si eu port si multa lume ii poarta. Chiar daca e asa puternic de doar cateva zile sa stii ca tot emite radiatii.
anonim_4396 întreabă: