0 lei, am renuntat sa mai cumpar chestii de la mall cand poti lua atat de multe chestii online.
Depinde de cumpărături.
Cei mai mulți bani au fost
- geacă nevasta 150 lei
- cizme nevasta 700 lei
- blugi nevasta 170 lei
- diferite chestii de femei cam 200 lei
Asta cam 1 dată la început de primăvară sau toamnă.
În rest maxim 100 lei pe nimicuri.
1 leu da în alte zile și 2/5 lei, hai mai bine în second hand că e mult mai ieftin
1000 lei minim într-un magazin, intru in vreo 4-5 depinde ce am nevoie sau ce ma atrage. Merg cam o data pe luna uneori de 2 ori.
Mi-am batut joc de munca mea luni bune și într-un final mi-am dat seama ce rahat cat de mine mare am făcut iar asta o să-mi rămână o lecție toată viața cat am sa trăiesc sa nu-mi mai bat joc de bani si să-i risipesc vreodată mai bine putrezesc acolo decât sai mai cheluti aiurea si pe nimicuri îi cheltuiam aiurea rău rău de tot.
Dacă merg doar să mă plimb 50 de lei. Dacă merg să-mi iau haine între 100 și 1000 de lei.
Cateva sute de lei probabil, iau doar produse alimentare cand merg, haine nu cumpar din Romania, parfumuri si cosmetice gasesc pe net mai ieftine, restul produselor nu prea ma intereseaza.
De obicei nu ies ca să cheltui. Cumpăr cele necesare în limita bugetului meu.
Eu în Mall merg la supermarket, la plimbare sau când am nevoie de ceva încălțări.Ca în rest hainele de acolo nu imi prea plac sincer, rar mai gasesc cate ceva la h&m, c&a...în rest sunt ciudate pentru gustul meu.
Deci, dacă nu luam în considerare mâncarea, pana în 300/400 de lei pe adidasi, sau ghete...o data la ceva vreme.
Nu am un obicei de a cheltui. Cumpar cand si cat am nevoie iar nevoile difera de la o vizita la alta. Poate fi 5 lei sau poate fi 500 lei. Dar in general ma incadrez sub 100 lei.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: