| olijertiu a întrebat:

Cam ce chestii imi trebuie intr-a 8-a? nu ma refer la caiete ca de alea stiu toti...la obiecte ma refer big grin

7 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Prezervative, percinguri, hannah montana, substante halucinogene, etc!

| 9999azucena9999 a răspuns:

Poi tot ce ti-a trebuit si pana acum. Imi primul rand caiete normal, instrumente de scris, haine, un zambet larg pentru cand te reantalnesti cu colegii si multa ambitie ca sa iei o nota cat mai mare la examenele dintr-a-8-a.Noi intr-a8-a jucam mult carti, deci dupa prima saptamana pentru pauze poti sa cumperi un pachet de carti, dar vezi sa nu et primda profesorii, noua ne confisca pachetul de carti. A, iti mai trebuie trusa de geometrie intr-a8-a, o sa faci geometrie in spatiu, dar o sa va zica profesori in prima saptamana de scoala ce va trebuie.

| lory_7532 a răspuns:

Cum adiak o sa ai implus 2 materi latina si chimie raised eyebrows? eu fac chimie din a 7-a raised eyebrows!

| radu a răspuns:

Trusa de geometrie si o sa ai in plus 2 materii latina si chimia
, dar nu te preocupa de pe acum stai calma o sa-ti spuna profesori/dirigintele tu ia si te distreaza cat mai e vacanta.

| DacaVreiSaVeziNimikTeRogSaDaiUnCLICK a răspuns:

Ca in a 7 a +latina succes

| Any_2443 a răspuns:

Eu in clasa a8a aveam caiete multifunctionalelaughing
Eram dotata cu bani pentru votculitza din pauza.(aveam colegi "constiinciosi")nu plecau niciodata de acasa fara banii pe care urma sa ii strangem pentru cumpararea catorva sticle de stalinskaya cu care ne mai incingheam creerele pentru a functiona mai "bine" si pentru o mai buna putere de concentrare la ore.Rezultatul era garantatlaughing
Nu te speria pentru ca latina este foarte frumoasa si mai ales captivanta.
Tin sa mentionez ca in clasa a8a eram aproape cea mai desteapta din clasa si aveam notele cele mai mari.(ma iubea Dumnezeu)

| FIR a răspuns:

@foxi: e hannahwinking
@anonim: chimia se face si in a7a