Am patit si eu azi acelasi lucru, mi-au spus de la call-center de la eMAG ca or sa se genereze niste link-uri de plata candva mai tarziu (o definire foarte vaga a perioadei am observat ca au folosit) pe care le vei gasi in pagina de detalii comanda probabil, acolo vad ca ma duce si link-ul din email-ul primit pentru confirmare comanda
Nu iti vine curierul cu POS, trebuie sa te trimita la pagina de plata dar site ul lor are mari probleme de fiecare BF
Sunt constient ca nu vine cu pos, insa na, am vazut ca nu ma trimite la nici o pagina in care sa introduc datele, si comanda e plasata. Te gandesti la toate prostiile.
Eu cred că nu ți-au dat acum pentru că e vineri și mai e și black friday, mi s-a întâmplat și mie să comand vineri și să-mi dea telefon sau mail luni ca să-mi ceară datele și toate celalte. Oricum, luni sau marți sigur o să te sune ( pentru că sper că au numărul sau mail-ul tău). Până la urmă, când completezi acolo datele ca să plătești cu cardul nu-ți cere și date personale, cum ar fi nume, prenume, adresă, telefon? Eu nu știu pentru că mereu am plătit când mi s-a aduc comanda, niciodată cu cardul, de aceea întreb.
Pai si pentru mine a fost prima data cand am vrut sa platesc la ei cu cardul. Si n-am completat nimic, ca aveam datele salvate. Insa cand platesti cu cardul, trebuie sa spui datele de pe el, ceea ce la ei nu s-a intamplat. Am vazut ca foarte multi au aceeasi problema. FailMag.
Teoretic ar trebui sa apara o rubrica pentru asta. Cu POS-ul vine doar daca ceri plata ramburs (cu cardul). Multa rabdare si spor la cumparaturi!