Nu este nici un risc, cei care se ocupa cu asa ceva sunt foarte seriosi.Am apelat de multe ori la aceste servicii si totul a fost foarte bine.
Pai curierii nu cer nici-un avans, poate vanzatorul sa ceara un avans, care de obicei reprezinta contravaloarea transportului.
asta in cazul in care cumparatorul se obliga sa plateasca transportul, si apoi ori nu este de gasit la adresa indicata, ori refuza pur si simplu sa primeasca comanda, ceea ce face ca vanzatorul sa plateasca transportul dublu (dus-intors)
si eu vand pe internet produse fabricate de mine, dar nu am cerut niciodata bani in avans, pentru ca am crezut in onestitatea cumparatorilor.
o singura data un cumparator s-a razgandit fara sa ma anunte si fara sa-mi ofere vreun motiv, si a trebuit sa platesc eu transportul coletului dus-intors.
trebuie sa stii ca atunci cand cumperi ceva de pe internet, poti stabili cu vanzatorul ca poti verifica daca produsul corespunde cu ceea ce ai comandat, atunci cand soseste curierul, inainte de a plati. dar asta trebuie stabilit dinainte intre vanzator si cumparator, si specificat expres in documentele de transport.
Depinde de seriozitatea curierilor...in cel mai rau caz pierzi avansu... (sincer. eu nu sunt de acord sa dai avans cand cumperi de pe net... iti sugerez sa cauti ceva fara avans)