)Caut in continuare o alta pereche de pantofi care sa-mi fie pe gustul meu!...Doar nu ii dau in cap la om pentru o perche de pantofi!...
Ii smulgi din mana.
Am glumit. Nu fii suparata, undeva vei gasi altceva mai frumos si de ce nu... mai convenabili. Poti doar din politetea invidiei sa-i spui sa-i poarte cu placere.
Ii oferi valoarea+1/2 si daca ai noroc....si ii inspiri si putina mila, poate, poate iti inmultesti colectia.
Sa fie clar - si daca ar fi singurii pantofi care sa-mi fie buni (si eu vreau sa spun ca imi gasesc teribil de greu pantofi) tot la fel de indiferent imi va fi. Sunt convinsa ca moda e in schimbare si daca azi imi plac anumiti pantofi dupa un timp ma voi plictisi sau oricum se vor rupe si imi vor trebui altii - deci lumea nu sta in niste pantofi. Dar imi imaginez scena daca i i-ai smulge din mana - probabil s-ar lasa cu paruiala...
Daca se intampla intr-un mol, inseamna ca am fost la magazinul unei firme de prestigiu (ca firmele mici nu au bani pentru chirie fara multa vanzare).
Mai mult ca sigur, firma mama este una occidentala.
Ca urmare, chem seful/sefa magazinului, ii explic calm situatia si il/o rog sa comande o pereche de marimea si culoarea dorita, care sa se livreze la adresa mea!
Trebuie cunoscut ca, o asemenea situatie este una critica pentru firma: vine un cumparator la ei, un roman, in Romania, iar ei nu-l pot servi din lipsa de marfa! Imediat fac orice sa nu ajunga subiect de presa, caci atunci "publicitatea" gratuita i-ar putea costa extrem de mult.
Eu insumi am apelat la aceasta metoda de sensibilizare, cand marfa (electronica) al unei renumite firme nu s-a incadrat in parametrii din reclama. A functionat, a fost dus inapoi in fabrica din Japonia, iar cand mi-au dus inapoi acasa a functionat mult mai bine decat in reclama! Si de atunci, de cativa ani, sunt extrem de multumit de el.
Cum sa reactionez! Plec si caut altceva dragut de incaltat. doar nu este sfarshitul lumii! Mai exista pantofi!
Ca sa nu ma intristez imi ziceam in sinea mea:nu e problema poate acasa nu mai erau asa de frumosi cum erau la magazin:*:*si plecam mai departe usurata.ma steapta o multime de pantofi doar care tanjesc dupa mine sa-i cumpar...si eu sa-i port...
viorica cu drag!
Daca se uita si acea persoana la o pereche de pantofi, si ii plac foarte mult, mai bine prefate cai cumperi si eu platesti cu aceeasi moneda.
Asta este m-as supara pentru mine dar bravo ei ca s-a trezit mai devreme ca mine
cine se trezeste de dimineate departe ajunge!
sau nu eu sunt cenusareasa...