Uneori haine, alteori carti, accesorii hand made, decoratiuni pentru casa, teste proiective, cristale, lumanarele. Depinde cati bani am si ce am chef sa iau. Sau ce imi sare in ochi pe drum.
Cumperi de ceea ce ai nevoie. Ma gandesc ca-n situatie de criza, nu prea ne permitem sa cumparam tot ce ne dorim, decat ce e neaparat necesar.
In primul rand ceva dulce,, ciocolata, fructe etc.,, produse de curatat, sampone, balsame etc., si foarte des incaltaminte, orice incaltaminte mias cumpara,, scumpa sau ieftina,, nu imi tine pre mult si cumpar cred cam 10-15 perechi de incaltari intr-un an...Sau de multe ori plec sa cumpar un lucru si ma intorc acasa cu alt lucru...
Pai cam defiecare data imi cumpar haine, accesori si niste tratamente pentru par
Haine de obicei. daca nu imi iau nu e shopping, e plimbare, chiar daca imi iau altceva
Ar fi bine sa precizezi si pentru ce varsta se adreseaza intrebarea! Eu la "anii mei "pot sa-ti spun ca ies la cumparaturi doar pentru cele necesare in gospodarie si doar la ocazii speciale cand caut un cadou pentru cineva drag! Daca ai nevoie de o sugestie de cadou reformuleaza intrebarea, cu precizarea varstei destinatarei cadoului! Succes!
Haine ( de obicei roz sau cu sclipici, paiete...) pantofi cu toc sau ghete cu toc, balsam d buze cu ciocolata si de par tot cu ciocolata
Daria întreabă: