Sapca, palarie cu boruri largi (care e mai recomandata decat sapca, pentru ca protejeaza si urechile)
NU exista ochelari cu lentila fara culoare care sa protejeze de prea multa lumina, iar UV e cu totul altceva care nu are nici o legatura cu prea multa lumina
Și eu mai pățesc așa, probabil din cauza că deși e înnorat afara e destul de multa lumina încât ochii sunt afectați, așa cred eu.
Nu contează ce spun ceilalți. Fă ce e mai bine pentru tine. Eu port ochelari de soare și când e înnorat afară (când sunt în mașină) pentru că am aceeași problemă. Caută-ți niște ochelari potriviți pentru tine. Dacă nu vrei să exagerezi, caută-ți niște ochelari cu lentile mai deschise la culoare. Nu cred că ochelarii cu lentile fără nicio culoare te ajută cu ceva, dar încearcă și gata.
Succes!
Si eu am aceeasi problema. Este normal, mai ales in cazul in care ai ochii deschisi la culoare. Comanda-ti de pe lensa: https://bit.ly/3nPHP1p o pereche de ochelari de soare cu protectie UV. Eu asta iti recomand, au o gama variata de produse dar si de preturi, dar calitatea lentilelor este cam aceeasi indiferent de pret. Gasesti la pret mic niste ochelari care te protejeaza cu succes.