anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand stii ca trebuie sa-ti cumperi haine noi? la un anumit interval de timp sau alt criteriu? haina il face pe om

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cand raman mici cele actuale.

| WR104 a răspuns:

Cand oamenii incep sa se uite ciudat la tine.

| anonim_4396 explică (pentru WR104):

Adica la tine. ca te intrebam de tine

| WR104 a răspuns (pentru anonim_4396):

Generalizam.

Am inteles dar nu cred ca e bine sa procedezi asa sa ajungi pana acolo laughing
cred ca ar fi bine sa fi imbracat decent in permanenta

| WR104 a răspuns (pentru anonim_4396):

In cazul asta ti-ai raspuns singur la intrebare, felicitari, meriti o funda.
Numai bine!

In primul rand tu nu ai inteles absolut nimic din intrebare stimate domn, mesajul meu nu are cum sa-mi fie raspuns. si te-ai facut si de ras caci, acum lumea stie ca astepti sa fi privit ciudat in public ca sa-ti dai seama ca ai nevoie de haine noi straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haina l-o face pe om, dar lipsa logicii il pierde in orice ar fi imbracat. Ceea ce vad ca se intampla din plin.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu exact unde bati dar nu inseamna ca nu am logica si gust bun. am vrut sa vad cum gandeste lumea

| Tyysonn a răspuns:

Eu zic totusi sa nu astepti sa se uite cineva ciudat la tine pentru cum esti imbracat, omul face haina, dar si haina face pe om.
Imbracamintea face parte din limbajul nonberbal si spune multe despre un om. Asta nu inseamna ca trebuie sa ai tot timpul haine noi, dar e de preferat sa ai haine care iti vin bine si sa fie curate.

| PouBlueGirl12 a răspuns:

Cand hainele incep sa-mi ramana mici sau sa ma stranga! big grin Sau se decoloreza rau de tot!

| Deea_Andreea_1982 a răspuns:

Pai daca vezi ceva dragut poti sa til iei atunci, sau cand simti nevoia sa iti cumperi ceva.