Eu as zice 2. adica Fuji! In primul rand are mai multi megapixeli decat nikonul, zoom-ul e mult mai bun, are si filmarea Hd. Un aparat foto e foarte bun daca scoate si poze dar si video-uri bune. Mama si-a luat Nikon-ul de mai sus dar il foloseste la servici. Eu zic ca fuji iti va fi bun peste tot si va fi bun pentru tine cam 5-10 ani de acum incolo. Chestia aia cu avertizare clipire sau mod zambet mi se par niste tampenii fata de stabilizatorul de imagine care va face caltitatea imaginii mult mai buna. Daca chiar il vei folosi mult eu zic fuji! Sper sa faci alegerea buna si spor la cumparaturi
Eu am aparatul foto Fuji, l-am comandat de pe eMAG. Este bun, imi place cum face pozele, iar de filmat filmeaza bunicel.
Aparatul foto de la Nikon il are prietena mea si face pozele la fel de bune.
Eu zic ca amandoua aparatele sunt ok, tu poti sa alegi care vrei, calitatea pozelor este aceeasi.
Eu spun ca Nikon.E o firma mult mai buna ca fuji...si spun din propria experienta am si eu
NUMARUL 1... e si marka mai buna si nu o sa regreti/// Are o verisoara Scoate niste poze superbe
Funda?
lycantrop17 întreabă: