| jonnybaiatbun69 a întrebat:

Care e cea mai buna bere din Romania?

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cea mai ieftină.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Momentant Csiki Sor

| GabiDumitrescu a răspuns:

Berile de la Suceava (Suceava, Solca, Calimani, Bermas) si unele dintre artizanale. Astea de Ilfov si detinute de corporatiile straine (DOAR Bermas Suceava mai e berarie de dinainte de 1989 care e in continuare detinuta de romani si nu isi bate joc de retete cu chimicale si mizerii) sunt niste infectii ordinare. Inclusiv Tuborg/Stella samd alea facute aici sub licenta. Sint potabile, unele, dar sunt niste infectii.

| Cinic a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Diferenta uriasa intre stella belgia si stella Romania. Aia din belgia este un pic mai amara dar nici nu te umfla ca un crenvusti.

| gabicoo a răspuns:

Cât mai multă. Să fieeeee.

| siriusblack98 a răspuns:

E subiectiv rau subiectul asta. Strict parere personala? Timisoreana. Dar depinde ce lot de bere prinzi ca daca e dintr-un lot vechi nu o sa aiba acelasi gust chiar daca este in sticla de ciob. Asta deoarece nu sunt pastrate in conditiile corespunzatoare de temperatura. Inainte as fi ales Neumarkt dar mi se pare ca nu mai e ce era acum 10 ani ca si gust. La polul opus ca si bere foarte proasta o sa zic Skol alaturi de Bucegi.

| KarlLagerfeld a răspuns:

Aia care îți place ție. Eu nu sunt cu băutul dar cred că Ciucaș, dar la sticla de sticla.

| Cipi1212 a răspuns:

Cooler fară alcool.

| Cinic a răspuns:

Daca vorbim despre brand autohton : ursus retro carpatin. Doar ca se gaseste cam greu. Daca vorbim despre bere de import as zice moretti sale di mare. Dar cum spunea cineva pe aici, parerile sunt subiective. As mai adauga si bergenbeer, o bere ft echilibrata dupa parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Maraa345 a răspuns:

Aia pe care n-o bei este cea mai bunaaa.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Am vizitat Csiki Sor, ciolanul in paine o dezamagire totala, platoul secuiesc insa bun. Cea mai buna bere din gama lor este Silver. Nu recomand cipsurile. O dezamagire totala.
In Brasov am baut Ciucas draft... fenomenala
La baile Govora cea mai buna bere am baut Birra Moretti draft...ma uns pe suflet
La Arpasu de sus berea care m-a uns pe suflet a fost Stella Artois
In Borsa
In Baia Mare am baut cea mai buna bere la o microberarie.
Concluzie, cea mai buna bere e cea pe care o bei langa prieteni, cand iti e sete, cu stomacul plin happy

| chironescu a răspuns:

Ciuc, aș zice.
Apropo, am înțeles că primăvara asta începe să se producă și Amstel în România.

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Berea pe care o ai

Întrebări similare