| Bishop a întrebat:

Care e faza cu reclama de la Rom? Ca e cu ambalajul cu steagul Statelor Unite? Eu nu inteleg la ce se refera. Ba il pune pe americanu ala sa zica ca e bun, ba le cere romanilor parerea in legatura cu faptul ca au schimbat ambalajul si nu le convine. Ce au facut? L-au schimbat si dupa l-au chimbat iar? Sau cum? Ce? Ca eu n-am priceput nimic.

Răspuns Câştigător
| hiphopbeatz a răspuns:

Marketing. ei stiau deja ca il fac la loc.alea cu steagu american sunt ceva gen cateva pe piata.

tot ce ai vazut sunt actori.si aia care-si spun opinia sunt actori.

totul este marketing.si-au facut si o pagina de facebook impotriva noului rom. dar ei l-au facut nu altii care nu sunt de acord. si oricum s-a schimbat in " a fost o gluma"

pace!

3 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

:-J incearca si eu diferite metode de publicitate.De fapt, ambalajul nu s-a schimbat, e acelasi.

| Calinush a răspuns:

Da, l-au schimbat in steagul american, nu le-a placut romanilor si l-au schimbat la vechiul ROM dar cu scriul mai auriu, mi-am cumparat e la fel gulstul la toate, doar ambalajul difera.
Dar ROM-ul dupa parerea mea, e cea mai buna ciocolata. Si daca mananci multa, peste 5 iti pisca limba e WoW :X

| sebweb a răspuns:

Rom a ramas tot in ambalajul original(de fapt nu a fost schimbat niciodata)decat in poze pentru a le face"ciuda "romanilor prin faptul ca au pus steagul americanilor pe ciocolata"noastra" si pana la urma sa ne faca sa o cumparamtongue