Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Care este cadoul perfect pentru o persoana careia la un moment dat i-ai fi pus sufletul tau in maini?
Cadoul vreau sa spuna "te-am iertat, insa nu ma intereseaza noi inceputuri".

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Cred ca un tricou c-un mesaj il va patrunde ca o sabie in piept. Sa-ti dau exemple de mesaje? Relatie de prietenie spuneai? Si sa inteleg ca acel ''te-am iertat'' reprezinta faptul ca ti-a gresit cu ceva, dar nu te intereseaza noi inceputuri. Aham, deci vrei sa-l faci sa inteleaga ce-a pierdut, ce n-a stiut sa tina la el si sa aprecieze.
Let's try : Am prieteni de 3 feluri: prieteni care mă iubesc; prieteni care mă înşeală; prieteni care mă detestă. Tu ai facut parte din toate cele 3 categorii.'' ( aici poti sa-l retusezi cum iti pica mai bine)
'Ori ai multe idei şi puţini prieteni, ori mulţi prieteni şi puţine idei.Acum sunt bucuroasa ca sunt creativa si ma bucur de asta.''
''Omul şi-a găsit mulţi prieteni în rândul animalelor, de regulă necomestibile.De ce n-ai fost si tu un animal? ''
''Prietenii raman prieteni. Cei care nu raman… inseamna ca n-au fost.''
''Oamenii nu mai au timp să cunoască nimic. Ei cumpără lucruri de gata de la neguţători. Cum însă nu există neguţători de prieteni, oamenii nu mai au prieteni.''
''Prietenie. Incredere si respect. Oare? Acum nu mai conteaza. Poate doar respect.''
Le poti corecta, retusa, schimba etc, sunt doar simple idei. happy

13 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici explică:

Revin cu o explicatie. Relatia dintre noi a fost de prietenie, nicidecum de dragoste, daca asta se intelege din intrebare. Insa a fost o prietenie foarte lunga si mult prea frumoasa...

| bibitza a răspuns:

O poza cu voi 2 intr-o rama frumoasawinking. o foto de care el nu mai stie... big grin cred ca ar fi ceva frumos si deosebit si ar exprima ce vrei tuwinking

| Parintele a răspuns:

Un pachet cu gaturi de pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-a suparat, o carte postala in care il injuri frumos; zambi-mi-ai de sub tramvai.sau te-am iertat, dar nu te uit.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sunt de acord cu bibitza. O fotografie cu voi pusa intr-o rama, ar fi cel mai deosebit lucru.
I-ar aminti persoanei respective de vremurile frumoase petrecute impreuna si peste timp cand v-a privi acea fotografie isi v-a aminti de tinewinking

| sese a răspuns:

Ce zici de un singur mare trandafir alb?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se intelegea ca e de dragoste. numai tu stii cum a fost. raspuns: ceva sa-l atinga, adanc.

| Parintele a răspuns:

Julian...adica ceva de la sex-shop?

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@NoGod daca ar fi sa ii iau ceva de la sex-shop ar fi asta http://www.eross.ro/produse/cana-striptease-barbat.html numai ca ar fi evident unde bat...

Julian la atins ma pricep, numai ca vreau sa trimit mesajul de "So long to you."

Zbenguici
| Zbenguici explică:

Offf... NoGod asta e cana, nu aia de mai sus =))
http://www.eross.ro/produse/cana-pentru-cel-mai-bun-prieten.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cadoul perfect? sufletul...

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@julian sunt perfect de acord cu tine, pe aceeasi unda. Cand se merita.

| nosmoke a răspuns:

Eu zic sa va luati doua bratari la fel care sa simbolizeze prietenia voastra...nu neaprat bratari...