Pai telefoanele din china sunt stii thu "made in china " nu sunt asa bune se strica f repede
Asa e sunt niste fake-uri,diferenta e ca cele facute de chinezi sunt de proasta calitate, imitatii, de altceva nu sunt in stare.
Daca te referi la fake'uri.
chinezii sunt campioni
iar in legatura cu telefoanele, diferenta este de firma adica de ex Nokia se scrie cu " i " si nu cu " y" adica p tel. din china va scrie Nokya
si daca totusi firma este copiata perfect, iti dai seama de "calitate."
Bai boa.
multe firme de renume din domeniul telcomunicatilor fac telefoane in china, pentru ca este o forta de muca ieftina.
si fac si chineji telefoanele lor CECT, si mult alte produse si telefoane sa fac in china pentru ca sunt multi si trebuie sa muceasca
Originalul are aceleasi functii ca cele ale replicii, numai ca mult mai imbunatatite. Daca la iPhone 4 te referi, sa nu faci greseala sa iti iei unul chinezesc, au o carcasa foarte proasta, functiile lui nu sunt nici pe sfertul originalului, difuzorul cred ca este praf, internetul mobil cred ca nu este inclus si pe replica.Insa poti avea tot ce vrei pe cel original. In general, chinezariile sucks.
Mai...intre cele originale si cele chinezesti nu exista nici o diferenta. toate chestiile se fac in china deoarece mana de lucru este ff ieftina... sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Da baieti si fete este corect, forta de munca ieftina...imi place chestia ca pe iphone se mai scrie in spate WIFI, este tare nu?(iphone 4 nici intr-un caz, originalul costa binisor asa e clar chiar si dupa pret)
IoanaaIoanaa10 întreabă:
anakondabaa întreabă:
edyyi întreabă:
susudhhs întreabă: