Mie nu imi place de de Vicky(Victoria)si Carmen.
Mie imi place de Lola e Funky si draguta.
imi dai plzzz fundita
Aia e super de urata...deci mi-e o sila d ia si d dintii iei
imi vine sa vomit cand o vad si cand face p proasta da chiar e...
GIA. esti cam nooaba. treaba mea ce imi place si ce nu. du-te'n sloboz de idioata. ce te bagi tu...cumparati creier si dupa aia sa vorbesti.acum uitate la aia.care cred ca semanatzi...si dintzii :-&
nu e vina mea ca nu-mi place
Supernatural2011 esti handi... rau... mamica, maica cum dracu sati zic! Cum sa nu-ti placa de nini? e incredibila
Mie nu imi place de Afroda, Adelfa, Adolfa cum draq o chemao! Nici de Nini nu prea imi place dar e hiar draguta
NiNi... Daca sar imbraca mai la moda si siar aranja parul mai spectaculos...si nu ar mai avea moaca aia. ar fi cea mai frumoasa din serial.
Clar Lupe. roscata aia (care e femeie in toata regula) dar ca fata nu imi place cum arata fata cea mik a ambasadorului... e putin uratica din cauza dintilor aia
Nini e cea mai urata... mie imi place de Lola! E frumy dar e si desteapta!
Pai...nu stiu.cam toate sunt simpatice. dar Celina e cea mai urata.pare cea mai batrana.in plus. e personajul negativ.nu-mi prea place de ea.
Sincera sa fiu mie nu-mi place de Selina(cea cu care urma sa se casatoreasca cheliosul) :d
Nini ma enerveaza la culme si cand se balbaie :eu eu nu stiu e u va rog sa ma scuze
Blanketation întreabă:
rucsy21 întreabă:
Radu132ysys întreabă: