Am multe melodii preferate ale Hannei cum ar fi Fly on the wall, See you aagain, Nobody`s perfect, Who said, The climb, RockStar, I miss You, Start All Over, Girls Night Out, The Best Of Both Worlds, When You Look Me In The Eyes Si inca multe. As mai dori sa mentionez faptul ca sunt cel mai mare fan Hannah Montana din toti cei pe care ii mai are.Am facut si am cumparat tot ce exista cu Hannah.Am de toate ...Creioane,rollere,pixuri,genti,ghiozdane,ceasuri,gume,ri-gle si asa mai departe.Esti cea mai tare Miley, si nu uita, Maria Stroescu este cel mai mare fan al tau!
Sunt mai multe. dar app Fly in the wall sau see you again(nu sunt din hannah montana)Mie din serial imi place ...True friends, Nobody's perfect, One in a milion, Supergirl, Let's get crazy, The climb, You always find your way back home, Butterfly fly away(toate sunt super)si Rockstar
Am vazut niste filmari facute si postate de miley...in care ea canta unele melodii live si nici nu avea voce... apoi am vazut cum ea ne demonstra cum isi poate face vocea pe calculator...strasnic,asa-i? si eu sunt un mare an al ei...si imi plac melodile the climb, fly on the wall... cel mai mult si apoi imi plac toate
anonim_4396 întreabă:
Kid_5810 întreabă: