Www.divahair.ro/ghid/2009/ghidul_de_frumusete.html
Iti poti forma o parere despre moda anului 2009, in make-up, coafuri si moda.
Moda este un lucru variabil.fiecare isi alege moda potrivit stilului vestimentar, caracterului si atitudinii.fiecare se imbraca cu ce il avantajeaza si cu ce ii place si ii este comod.gandeste-te ca moda nu este facuta pentru oricine.moda este facuta pentru vedete care apar in revista, la Tv si trebuie sa fie un exemplu in materie de haine. dar unele vedete chiar nu stiu sa se imbrace si isi aleg niste haine oribile.
Pai tot ce pot sa spun momentan e ca anul 2009 se bazeaza pe culorile rosu si negru.Cum si anul 2008 sa bazat pe galben si mov
Pot sa spun... din cate stiu eu...ca:dragii mei moda inca se bazeaza pe culoarea mov si roz...pentru ca sunt cele mai la moda culoari...toata lumea le poarta...bine-inteles si alb si negru...se poarta foarte mult pantalonii stramtzi si iarasi foarte mult colantii cu fuste...maieuri cu diferite scrisuri pe ele si pantofi fara toc ...si tenesi...cam atat stiu eu ...si stiu ca se...POARTA...bine inteles pe langa asta trebuie sa ai o coafura trasnet...si machiajul sa fie asortat cu imbracamintea...atat am avut de spus...incercati si voi stilul acesta!