Da, te pot ajuta, va trebui sa-mi trimiti cateva date personale, cardul iti va veni aici, in tara, parintii tai vor trebui sa ti-l trimita acolo unde esti tu, insa va trebui sa ti-l validezi in primele 21 de zile de la insciere si poti face asta utilizand varianta imprimata a cardului din biroul tau virtual.
Ma poti ajuta si pe mine sa devin membru lyoness?
Da! insa in anumite conditii, ti-am raspuns la mesajul privat!
Daca nu ai primit mesajul iti fac un scurt rezumat.
Inainte de a te inscrie, trebuie sa mergi la un business info (prezentare Lyoness) pentru a te informa si a putea lua o decizie buna pentru tine, deoarece Lyoness nu este "doar un card de fidelitate", ci "o afacere".
Vezi unde se tin aceste prezentari si de la ce ore, aici: http://www.lyoness.net/ro/events/list/19-1.aspx.
Abia dupa aceea te pot inscrie! O zi buna!
Linkul nu functioneaza.pe mine nu ma intereseaza pachetul buisness. vreau doar un card de membru.ce pot face in cazul asta? multumesc
Si stii unde-l poti folosi - la ce comercianti?
Http://www.lyoness.net/ro/events/list/19-1.aspx - era un punct in plus in link:)
Am citi despre acest card...primesti intre 1-2% din valoare cumparaturilor si 0, 5% de la cei invitati de tine...nu ma intereseaza pachetul buisness, iar comerciantii din Romania nu-i cunosc momentan pentru ca eu sunt in anglia si pe cei de aici i-a verificat.se poate sa ma ajuti cu o invitatie pentru un card de membru te rog? multumesc
Putem sa vorbim in privat despre asta te rog? trimite-mi pe privat un id de messenger ori adresa de facebook ori orice alta metoda doresti...multumesc mult!
p.s. ultimul mesaj nu l-am primit
Statutul meu de membru junior nu-mi permite sa-ti trimit mesaje.
Se pare ca nici eu nu pot trimite privat.id meu de mess cobra83ro
Am sa-ti trimit un e-mail de confirmare.
Salut.Ai rezolvat cu inscrierea? Ai aflat de la persoana care te-a inscris numeroasele avantaje de membru? Mersi.
Id-ul meu de messenger cobra83ro.intra sa vorbim.mersi
Da, te pot ajuta, va trebui sa-mi trimiti cateva date personale, cardul iti va veni aici, in tara, parintii tai vor trebui sa ti-l trimita acolo unde esti tu, insa va trebui sa ti-l validezi in primele 21 de zile de la insciere si poti face asta utilizand varianta imprimata a cardului din biroul tau virtual.
Cineva scrie un articol al carui laitmotiv este „nu înțeleg" și tu dai sfaturi înțelegând ce nu a înțeles omul nostru. Mihai, te rog verifică personal înainte de a da sfaturi altora.
Te pot ajuta eu.Nu te costa nimic, inscrierea este gratuita.Doar o intalnire pentru a discuta anumite lucruri in caz ca nu le cunosti.Lasa-mi te rog o posibilitate de a intra in legatura cu tine.Mersi
YoungScarecrow întreabă: