| Alecsanndraa a întrebat:

Care vi se pare cel mai bun rimel de la Avon? Dar de la alta firma accesibil la pret?

3 răspunsuri:
| lacebunny a răspuns:

Buna,

De la Avon un rimel bun mi s-a parut Super magnify.
Din comert un rimel bun este Eye Magnifier de la Rimmel si Extra Wow de la aceeasi firma- costa cam 15 lei.
De asemenea rimelurile Deborah sunt excelente, dar costa cam in jur de 30 de lei. Nu iti recomand produsele Revlon din aceasta categorie- desi sunt scumpe sunt foarte proaste.
Daca doresti rimel Yves Rocher, cauta pliantul de comanda in revista Avantaje si il vei putea lua gratuit la orice comanda rapida (comanda poate fi si de 8, 5 lei- un gel de dus de exemplu). Taxele postale sunt gratuite, iar cu maxim 9 lei iti vei putea lua asadar si gel de dus si rimel.

| Robeee a răspuns:

Nu exista un rimel bun la 10 20 ron.
Daca vrei unul bun ia-ti de la Mascara sau Loreal. Nu stiu exact cat sunt preturile dar sunt cele mai bune.
Eu am un rimel de la Yves Rocher pe care am dat 50 lei si e SUPER.
Nu mai cumpara toate porcariile de la avon. eu am acum la ochi un fel de conjunctivita de la toate chestiile pe care le-am folosit de la avon si nu ma pot machia [ rimelu ala l-am cumparat dar ma dau cu el numai la ochiul stang cand imi omor talentul rolling on the floor ]
Deci sfatul meu... : nu exista ceva bun si ieftin happy

| dariale a răspuns:

De la :
1. S-He stylezone : xxl volume, carbon black mascara 18 lei
2. Dior : DIOR SHOW MASCARA 20 lei
3. Golden Rose : Ultra Volume x4Mascara 15 lei
Funda? big grin

Întrebări similare