Nike Air model 2009, cred ca se fac si acum, dar is 2010 etc, aia 2009 is cei mai buni.
Sta bine in picior, nu se fac niciodata lopeti, asa cum se fac majorotatea, stau asa verticali dupa oriciti ani iai purta.
Eu de aia am si luat de astia, pentru ca am deja piciorul lat, oricare dupa cei purtam nitel parca erau lopeti ei astia nici gind.Am avut unia, i-am tinut vreo 10 ani erau verziu, acu am inca o pereche verzui si unia portocalii.
Nu stiu citi ani au, dar ai ceva si astia.Costa sau costau 165 dolari perechea
Nu se dezlipesc deloc, dar se pot roade acolo sus la siret, asta daca nu folosesti siretul in toate gaurile, daca stii ce spun.
Eu asa folosesc si dupa ani, deja se roade nitel acolo sus linga ultima gaura, pentru ca nu folosesc siret prin acea gaura, asa ca stau nitel mai desfacuti sus, cand merg se ating stingu cu dreptu si asa se roade.
Daca in schimbi tii siretu bagat in toate gaurile nu-s probleme de nici un fel.
Eu tiu asa pentru ca niciodata nu desfac sireturile, mereu las asa, ma incalc ma descalt fara sa desfac sireturile imi este lene.
Asa caut ca orice incaltare sa aiba cel mult 4 gauri sa ma pot incalta fara sa mai fac sau sa desfac sireturi.
Air Monarch IV. Am doua perechi. Cred ca cea mai veche pereche are 4 ani. Cea de a doua are 2 ani. Am mers în ei și 25 km pe jos, pe coclauri ( nu pe munte). Forestier ușor, drum de țară. Cică sunt de antrenamente, dar nu i-am folosit niciodată la asta. Adică da, m-am antrenat în ei la mers pe jos. Și iarna am umblat în ei când era zăpadă de câțiva mm pe jos. Au talpa mai înaltă.
Mai am o pereche de nike Defy All Day. 1 an au ăștia. Deja sunt dezlipiti un pic în vârf și nu i-am folosit cine știe. Tot mai buni Air Monarch IV.
În rest nu as da 1000 lei pentru o pereche de adidași. De banii ăștia îmi cumpăr trei perechi de air monarch IV și nu mai am nevoie de adidași câțiva ani buni.
Adică să îți zic ce îmi place mie? Mergi în magazin și vezi acolo, ia ce îți place, cine știe ei ce modele prostești dau le aici.
Nike Tanjun, Nike Hippie 04, Nike Vapormax Flyknit
Alte mărci, Adidas Swift Run, Adidas Originals, Puma Smash 3.0, Puma Wired Run, Puma Future Cat M1
Tonenchi69 întreabă:
fyfster întreabă:
kannichiwa întreabă: