Buna
Ce intelegi prin performant? Sunt bunicele sub 20 mil si exceptionale spre 40. Probabil iti trebuie ceva pe la mijloc.
Daca imi dai niste detalii si un buget iti pot da cea mai buna oferta, consult periodic 5-6 magazine online.
Poti da mesaj privat daca ti-e mai usor.
Adica na...as vrea nu ceva foarte scump dar nici dupa 2 saptamani. sa il arunc... ceva
de vreo 1700-1800 dar nu mai mult de 2000...si sa fie cv bunicel
Uite unul pe care iti merge orice, mai putin jocurile foarte noi la un nivel mare de detaliu.
HP G62, procesor Intel P6100, dual core, 3mb cache level 3, 3gb ram, placa video ATI 512mb ram, dvd-writer lightscribe supermulti, webcam, microfon, HDD la 7200 rpm (rotatii pe minut), fata de 5400 cat e in general, 1799 lei
http://bit.ly/w4XV20
Pai nu stiu ce pretentii inseamna cu ''foarte bun si performant''(ram? hard disk?,etc), dar stiu un site unde te poti uita dupa laptopuri noi, performante si la preturile lor.
emag.ro
Sper ca te-am ajutat.
Stima!
In jur de 30 de milioane chiar si mai mult Daca vrei unul cu tot instalat cam 40 asa
Pai cel mai scump ar fi unul cu 4.106, 52lei si unul cel mai ieftin 1.628, 45 lei ala mai scump e foarte performant iti dau detalii daca vrei