Reprezentantii avon si oriflame primesc 15% din comanda pe care o primesc. Funda?
Eu sunt reprezentant avon si nu am o suma fixa, depinde de cat faci comanda.acum in decembrie e o oferta cu un parfum anume. 3 persoane vor acel parfum asa ca din 150 lei cat trebuie sa platesc pe factura, platesc doar 90 de lei si ceilalti stau in buzunarul meusi am auzit ca la oriflame nu conteaza cat ai facut comanda. uh primesti 30 %
Buna fete.La Avon ai un comsion intre 15% si 30% in functie de valoarea comenzii la care se adauga diferite programe motivationale pentru reprezentanti care mai aduc un plus de vreo 150 ron reprezentantului (Pentru detalii www.avon.wgz.ro in sectiunea "Afacerea ta"). La Oriflame primesti un comsion cuprins intre 23% si 40% in functie de valoarea comenzii si mai ai cateodata cate un program motivational (Detalii www.oriflamecosmetics.wgz.ro in sectiunea "Inscrie-te CLIENT DIRECT" ). Pentru mine ambele reprezinta o afacere buna care imi aduc un plus la buget, daca va intereseaza detalii acesati link-urile si completati formularul de contact existent.Va multumesc!
Buna, nu este o suma fixa, depinde de ce comanda faci, numai ca la oriflame ai un procent mai mare pentru tine.
Dar daca comanzi un produs pentru o persoana, in afara de comisionul oprit de tine, cu restul de bani trebuie sa platesti curierul care iti aduce comanda acasa, nu.
Castigi procent din vanzarile pe care le faci, deci castigul tau va fi direct proportional cu efortul depus. Nu exista limita.
Acum e foarte simplu sa te inscrii ca reprezentant AVON si o poti faci chiar online in cateva secunde fara batai de cap.
Completezi formularul de aici -> http://mad.ly/signups/115664/join
Buna .
nu catsigi mai mult ca reprezentatn pentru. oriflame.
ai mai multe benefiici ca rep avone. depinde si de cat faci comanda.
Hello! Daca vrei sa te inscrii la oriflame, intra pe www.reprezentant-cosmetice.ro si mergem impreuna la un drum interesant si plin de castiguri. Puuup!