| overdose90 a întrebat:

Cat cheltui lunar pe haine? Cum iti dai seama ca ai cheltuit prea mult? happy

11 răspunsuri:
| dot a răspuns:

Cand nu mai ai bani ai cheltuit mult prea mult

| Parmalat a răspuns:

Nu cumpar tzoale de aceeasi valoare in fiecare luna, intr-o luna pot sa cumpar un tricou si in alta cu reduceri sa sparg magazinele online, dar in ultimii ani o suma aproximativa ar fi cam 2000$ la 6 luni.
Am aruncat recent un sac de tzoale pe care nu le mai purtam si cand le bagam in sac imi faceam o socoteala la preturile de azi cat ar fi venit si am ajuns la concluzia ca am aruncat o masina bunicica la gunoi laughing

| andootza a răspuns:

Mda, asta da intrebare. Intr-o luna in care trebuie sa-mi iau haine cheltui 300-450ron maxim, dar se poate intampla sa depasesc fara nici o problema si luna urmatoare nu-mi mai iau nimic. Imi dau seama ca am cheltuit prea mult cand se termina banii pe card si nu am facut mare lucru cu banii...

| Andreea_5313 a răspuns:

Nu-mi pot permite sa-mi cumpar tot ce vreau eusad
Si niciodata n-am calculat cat cheltui la shopping, depinde. Iarna mai mult, pentru ca e frig etc...
Nu trebuie sa ai multi bani ca sa te imbraci bine. E adevarat nu'mi pot permite marea cu sarea dar e ok.
Mai mult pret pun pe cosmetice, mers la cosmetica, coafor si deastea.bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune intrebarea ta si pe Raspuns-Rapid, poate gasesti raspuns si mai castigi si 3 cartele vodafone cu 1000 de minute si 1000 sms uri! www.raspuns-rapid.info/concurs

| AntoniaFollowill a răspuns:

In jur de 150-300 ron[Asta cand nu imi haine de sezon] asta asa cand vad cate ceva[si pot spune ca vad multelaughing] si cand este chiar cazu` sa-mi iau haine 1000ron cu aprox. Si imi dau seama ca nu mai am bani atunci cand nu mai am bani decat de tigari si eventual o cafea;laughing. Dar se rezolva repede.

| Parmalat a răspuns:

Nu cred ca am depasit vreodata masura la cheltuieli... orice cheltuieli, nu numai cu haine. Slava Domnului ca sunt mai selectiv la modele si culori fiindca altfel pantofii si gecile de piele ma puteau aduce la faliment laughing

| crisgently a răspuns:

Depinde de cati bani ai. daca ai putini, fa o lista doar cu strictul necesar.

| AndrogynBeauty a răspuns:

E confidenţial big grin E o întrebare mult prea intimă pentru mine big grin

| CriSs20 a răspuns:

Poi asta e culmea, ca nu stiihee hee...pana acum cheltuiam destul de mult, dar daca e criza a scazut cam la jumatate(vad asta in dulap, nu in buzunar). nu am facut niciodata calcului, dar o sa-l facwinking Mersi pentru ideelaughing

| Psihiatra a răspuns:

Nu fac cumparaturi regulat, dar cam 100 de roni, cand ies la cumparaturi.Cheltui prea mult cand imi cumpar haine pe care stiu ca nu le voi purta si totusi, le-am cumparat, iar suma trece peste 100 de lei.(nu doar acel aeticol)