| Ochiialbastrii a întrebat:

Cat costa o pereche de converse? love struck

17 răspunsuri:
| M.madallina a răspuns:

@ally,@Zarace aveti voi nu sunt converse original, nici macar la reduceri nu costa atat de putin.eu am o colectie intreaga de converse si am dat in jur de 1000 de lei pe 5 perechi...

| Asdffd a răspuns:

Depinde.
uni.pot.costa.mai.mult.de.200.lei (:
eu.am tonguetongue

by zuzu

xoxo

| Etiquette a răspuns:

Depinde de model cei scurti in Famous Brands sunt la reduceri si costa in jur de 120-130 lei iar cei inalti nu stiuthinking

| Thatsnotmyname a răspuns:

Eu mi-am cumpărat chiar astăzi o pereche, au costat 175 ron (înalți, nu joși).
Și dragelor, se7en NU sunt firma Converse, ca să știți și voi. sunt doar niște copii mult mai iefine și de proastă calitate.winking -scuzați-ma că am fost așa directă, dar acesta este adevărul-

| cheapandchicshop a răspuns:

Buna,

Converse All Star diferite modele si culori gasesti la Cheap and Chic Shop. Preturi incepand cu 65 Ron. Transport Gratuit prin Curier Rapid.

Mai multe detalii pe http://www.cheapandchicshop.com/......http?/

Va asteptam!

| Zara_8585 a răspuns:

De firma in jur de 50ron happy

| Zara_8585 a răspuns:

150*
dar la 50 gasesti se7en

| Zara_8585 a răspuns:

Pentru cei care comentati exista si conversi.se7en atata sunt 50. aveti vreo problema raportati producatoru de conversi:S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol ce au aia 2 nu stiulaughing). O pereche de conversi ( nu tenisi aia sunt tenisi nu conversi) costa intre 130 modelul jos si 320 modelul inalt si de piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pereche de converse originali, adica all star, costa in jur de 150 si 200. la 50 si 30 lei s. m. d gasesti in obor dar aia nu sunt conversi ci tenesi chinezesti normali

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tenesii originali de la converse sunt 200 lei.
Eu am o pereche si chiar merita. Ii am de un an si ceva, si sunt ca noi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tenesii originali de la converse sunt 200 lei.
Eu am o pereche si chiar merita. Ii am de un an si ceva, si sunt ca noi.

| maryan1997 a răspuns:

O pereche de converse coste 250 de lei(originali)
am o pereche de un an si cateva luni... si sunt ca noihappy

| @ll3xXx@NdR@ :x a răspuns:

Dar daca vrei unele mai calitative o sa dai 70-80 lei noi. dar daca sunt 30-40 lei nu te tin mult. am avut si eu vreo 5 perechi la 40 ron si au tinut 3 saptamana. ia unele mai calitative. dai un ban dar te tin

| MeetTheMonster a răspuns:

Daca vrei sa te tina, in jur de 200 de lei

| Zako a răspuns:

Bah sunteti praf...O pereche originala converse, all star chuck taylor atat inalta cat si joasa, costa in jur de 256 ron, iar perechiile mai putin de 100 lei le gasiti pe ocazii.ro sau la piata big grin

| cozmaoanamihaela2001 a răspuns:

La deichman sunt la 105 lei reducere laughing)