Buna! Se va gasi in Auchan, Carrefour si Cora la pretul de aproximativ 20 de ron. Probabil va aparea la inceputul lunii octombrie. Sper ca te-am ajutat!
Pixul Fanthom costa 9, 72 lei in Auchan.Eu zic sa nu iti cumperi pixul Fanthom ca nu este bun deoarece el nu sterge tot scrisul.Eu iti recomand sa-ti cumper pix Frixion ca este mult mai bun decat pixul Fanthom pentru ca pixul Frixion sterge tot scrisul si zici ca este o guma de sters.
Eu l-am gasit la Real din vitan si costa parca 10 lei (max). l-am cumparat pentru verisoru meu ciudat...
Buna! si eu am cumparat pixul Fanthom din Carrefour si am luat 2 pixuri + 1 rezerve = 10
Buna! si eu am cumparat pixul Fanthom din Carrefour si am luat 2 pixuri + 1 rezerve = 10 lei
Da sa stii ca si pixul frixion este foarte bun dar ca se consuma foarte repede mina eu pana acum intr-o saptamana am consumat o mina la 2 teste mici si la cateva teme lol dar nu stiu cat consuma pixul fanthom
Am folosit ambele pixuri, ambele le-am luat de la cora:fanthom-ul a venit cu inca un pix la pachet cu 14 lei l-am luat si mi-am luat si un set pillot frixion cu 2 clicker-e, 1 set de 3 rezerve si un textmarker la 34 de lei. (eu zic faina oferta)sincer, imi place mai mult fanthom parca tine mai mult, scrie mai gros (am impresia ca varful e de 1.0 mm) si rezervele sunt mai ieftine 20 de lei cora fata de 30 de lei frixion cora.mie mi se pare ca ambele sterg la fel de bine, dar acum, dupa preferinta fiecaruia...
YoungScarecrow întreabă: