Buna! Se va gasi in Auchan, Carrefour si Cora la pretul de aproximativ 20 de ron. Probabil va aparea la inceputul lunii octombrie. Sper ca te-am ajutat!
Pixul Fanthom costa 9, 72 lei in Auchan.Eu zic sa nu iti cumperi pixul Fanthom ca nu este bun deoarece el nu sterge tot scrisul.Eu iti recomand sa-ti cumper pix Frixion ca este mult mai bun decat pixul Fanthom pentru ca pixul Frixion sterge tot scrisul si zici ca este o guma de sters.
Eu l-am gasit la Real din vitan si costa parca 10 lei (max). l-am cumparat pentru verisoru meu ciudat...
Buna! si eu am cumparat pixul Fanthom din Carrefour si am luat 2 pixuri + 1 rezerve = 10
Buna! si eu am cumparat pixul Fanthom din Carrefour si am luat 2 pixuri + 1 rezerve = 10 lei
Da sa stii ca si pixul frixion este foarte bun dar ca se consuma foarte repede mina eu pana acum intr-o saptamana am consumat o mina la 2 teste mici si la cateva teme lol dar nu stiu cat consuma pixul fanthom
Am folosit ambele pixuri, ambele le-am luat de la cora:fanthom-ul a venit cu inca un pix la pachet cu 14 lei l-am luat si mi-am luat si un set pillot frixion cu 2 clicker-e, 1 set de 3 rezerve si un textmarker la 34 de lei. (eu zic faina oferta)sincer, imi place mai mult fanthom parca tine mai mult, scrie mai gros (am impresia ca varful e de 1.0 mm) si rezervele sunt mai ieftine 20 de lei cora fata de 30 de lei frixion cora.mie mi se pare ca ambele sterg la fel de bine, dar acum, dupa preferinta fiecaruia...