| IasMin1 a întrebat:

Cat costa un pui de hamster?

9 răspunsuri:
| kscorpio a răspuns:

Depinde de unde il iei. De la magazin poate sa fie si 40 de lei si am mai vazut pe net ca vand anumite persoane carora le fata hamsterita ai au mai multi pui si cu 5 lei si cu 10 lei depinde.

| IasMin1 explică (pentru kscorpio):

Eu am vazut in piata hamsteri cu 5 bani in piata mare din Craiova

| kscorpio a răspuns (pentru IasMin1):

Pai da, dar aici suntem in Bucuresti. Aici 5 bani inseamna 5 lei.

| Sketch2 a răspuns:

In functie de rasa, pot costa 10-35 de lei. Ideea este ca pot ajunge si mai mult, dar variaza. Daca ii iei de la oameni normali, costa mai putin, (trebuie sa mergi direct la veterinar sa il verifici) dar daca il iei de la petshop, poate fi mai scump. (nu este neaparat sa il duci la veterinar daca il iei de la petshop dar ar fi indicat ).

| Sketch2 a răspuns:

Depinde mult. In general sunt ieftini. Pot fi 20 de lei, 15, mai scump sau mai ieftin. Dar nu te astepta sa fie mai mult de 40-50 lei, sigur nu o sa vezi big grin

| Manole_Elena_1988 a răspuns:

Pai cred ca ar costa in jur de 20 lei(200 mii)! Depinde de unde iei! Mai cauta si tu pe net! Depinde daca vrei si cu cusca si cu roata, dar el singur in jur de 20 lei sau mai mult! Asa cred nu stiu sigur! Papa

| anonim_4396 a răspuns (pentru Manole_Elena_1988):

Pei tu ai scris ca este 20 lei sau mai mult adica nu se poate mai ieftin. Ba da se poate!

| Darkus_Kosmin_1999 a răspuns:

Buna iti zic cu exactitate cat costa un hamster sirian cel mai dragut hamster(dunpa preferinte) costa 15 lei masculu 15-20 lei

| averescupetrica a răspuns:

40 sau 48 nu stiu chiar ca si eu am avut dar am dat pe el 50 lei ca l-am luat de la piatra neamt

Întrebări similare