Cat de rar pot... urasc bantuitul prin magazine. O data pe luna fac aprovizionare masiva la Carrefour, umplu congelatorul si pe urma nu mai am de luat decat paine si legume/fructe proaspete.
Pai la shopping de haine. ma duc cam intr-o luna de 3-4 ori si imi cumpar de cam toti bani... daca am 200 ron incerc sa ma incadrez. doar o bluza si o pereche de blugi. si poate o acadea. daca ii ajung bani
Cand am nevoie ma duc la shopping, dar vrei sa zici shop de haine sau alimente? De alimente in fiecare zi.
BY lo
Daca e vorba de shopping, nu m-as plictisi niciodata.Imi face placere sa colind magazinele si sa aflu tot ce mai e nou.Deci, si o data pe saptamana se mai intampla.Acum e in functie de fiecare persoana.
@Moneyandfame: Intra si librariile in asta, imi face placere.
Adevarul este ca, FETELOR, shopping-ul este singurul "viciu" al majoritatii dintre noi. Eu sunt dependenta mai ales de shopping-ul de haine. Ador sa-mi iau haine chiar daca unele le am cu eticheta si inca nu le-am purtat. Imi place sa colind prin magazine, dar nu prea am timp, si de aceea fac shopping online. Cumpar de fiecare data cand imi atrage ceva atentia si dispun de bani.
Bellinda99 întreabă:
Daria întreabă: