anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de des mergeti la shopping?

13 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Doar cand am nevoie sau cand sunt foarte deprimata

| Silvia a răspuns:

De haine? O data pe luna happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cat de rar pot... urasc bantuitul prin magazine. O data pe luna fac aprovizionare masiva la Carrefour, umplu congelatorul si pe urma nu mai am de luat decat paine si legume/fructe proaspete.

| Sabwy a răspuns:

Pai la shopping de haine. ma duc cam intr-o luna de 3-4 ori si imi cumpar de cam toti bani... daca am 200 ron incerc sa ma incadrez. doar o bluza si o pereche de blugi. si poate o acadea. daca ii ajung bani tonguetonguetongue

| JackieSue a răspuns:

Cand am nevoie ma duc la shopping, dar vrei sa zici shop de haine sau alimente? De alimente in fiecare zilaughing.

BY lo

| Moneyandfame a răspuns:

Sunteti dependenti de shopping? Dar intr-o librarie cand mai intrati?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
De cate ori raman fara "provizii", o data pe saptamana.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O data la 2-3 saptamani bine inteles la haine la alimente aproape zilnic

| Jupiter a răspuns:

Nu foarte des.

| madie a răspuns:

Daca e vorba de shopping, nu m-as plictisi niciodata.Imi face placere sa colind magazinele si sa aflu tot ce mai e nou.Deci, si o data pe saptamana se mai intampla.Acum e in functie de fiecare persoana.

@Moneyandfame: Intra si librariile in asta, imi face placere.

| ammodytes a răspuns:

De cate ori prind reduceriwinking

| Baby_7403 a răspuns:

Daca te referi la haine...au:Xam devenit dpendentalaughingmai mereu asa

| bella_7690 a răspuns:

Adevarul este ca, FETELOR, shopping-ul este singurul "viciu" al majoritatii dintre noi. Eu sunt dependenta mai ales de shopping-ul de haine. Ador sa-mi iau haine chiar daca unele le am cu eticheta si inca nu le-am purtat. Imi place sa colind prin magazine, dar nu prea am timp, si de aceea fac shopping online. Cumpar de fiecare data cand imi atrage ceva atentia si dispun de bani.

Întrebări similare