Puteai sal inregistrezi sa vada aia de la fan ce taran au la munca. Am auzit ca li setrage bani din salariu daca nu scot consumu de motorina, servici de rahat la ei
Am încredere. O singura data am pățit se se fi vărsat un gel de dus sau șampon comandat, toată cutia era uda, curierul m-a rugat sa-l desfac sa verific dacă îl trimit inapoi sau nu. Însă, se mai întâmpla.
Oricum, chiar și in aceste situatii, te va rezolva firma de unde ai cumpărat produsul
Am avut minim 50 de comenzi de-a lungul anilor, niciun colet nu mi-a ajuns cu pagube, de la nicio firma de curierat, și am colaborat cu toți, fan curier, cargus, sameday, dpd, nemo Express, DHL, chiar și posta română.
Am sute de colete primite cred si nu am avut niciodata probleme.
si daca un produs va veni deterioriat il voi returna.
Depinde de curieri, dar cel putin eu nu am avut vreodata vreo problema cu nici o firma de curierat, toate pachetele au ajuns cum trebuie.
Depinde de curieri. Cel putin in Sameday am incredere. Tipul care imi aduce mie coletele e foarte chill. De fiecare data imi spune sa deschidem coletul sa vedem daca nu are urme de lovituri sau nu este deteriorat continutul. Pana acum, sincer sa fiu nu am avut neplaceri.
Pai da, exact asta e buba. Nu poti acuza firma x sau y. E ca ruleta ruseasca, depinde de la curier la curier...
Dar salarul e la fel, nu-i asa? Si obligatiile, dupa fisa postului. De ce sa nu se comporte ca atare?
Indiferent de salariu, unii sunt mai magari si altii au etica care nu depinde de bani. Vezi si la bugetari. Unora daca le-ar da 100.000 EUR pe luna si tot nu si-ar face treaba...
Eu recomand cu drag firmele de curierat FAN Courier, Urgent Cargus si SameDay!