Pai la mine niciodata nu s-a luat dupa cum m-am purtat sau din astea, no way, nu ca as fi facut cine stie ce prostii.cat despre bani, de obicei cand incepe scoala imi iau din banii mei, pentru.ca parintii imi iau destule haine in timpul anului scolar, si verii.si imi iau cam 500 de ron de la mine, da mai imi dau si ei daca am nevoie, inca vreo 200 de ron, depinde...Din acesti bani, vreo 700-800 de ron,cati s-or strange,trebuie sa imi iau si haine si rechizite.(penar,pixuri,stilou, tot feluri de seturi de geometrie, etc.)
Hi. Pai nu imi da mie bani, pur si simplu merge cu mine, eu imi cumpar toate cele necesare si unele poate nenecesare iar ea plateste. Mai bine asa decat sa imi dea ea o suma de bani in care sa ma incadrez. Eu cu, cumparatul ea cu platitul . Asa afacere ...
Peace >
Destui incat sa-mi ramana si mie ceva, depinde cat de cuminte am fost, oricum conteaza mai mult la ce magazin de duci, sa ai grija sa nu te cheleasca de tot de bani mai ales la haine (mereu parintii au grija sa iau mai intai rechizitele dupa aia hainele ca stiu ca daca le iau primele nu mai ramene bani de rechizite )
Buna. sunt in clasa a 8...de obicei mama imi dadea 150 lei. dar acum cred ca imi va da 200 de lei. sa iti spun sincer depinde si la ce magazin te duci. eu ma duc in cora. cand se termina vacanta iti spun eu ca se vor ieftini. deeeci...200 de lei(dar sigur imi vor ramine bani ( ca de obicei))
Pai eu ma duc cu mama si imi cumpar cele necesare pentru scoala.Imi i-au tot ce vreau si ea plateste.Asa nu trebuie sa imi dau batai de cap ca nu o sa imi ajunga bani.E cel mai simplu.
Eu im mod normal cand eram clasele 1-4 mergeam cu mama dar acum din clasa a 5 pana in a 7 acum imi da 300 lei mereu mai imi ramane cate 50 de lei... si exact cum a zis blonda depinde in ce magazin mergi bafta fundita?
Aaaaa pai daca se punea la mine comportamentul era rau ca eu in vacanta asta am spart 3 geamuri la un vecin ))))) 1 fara sa vreau si ala mia taiat mingea si de nervi i-am spart inca 2 geamuri cu bolovani 2. am dat drumu la o caramida in capu la o fetita de 10 ani si a loat tata o amenda de 400 lei nu stiu dc atat... 3. i-am darmat 3 dinti din gura lu fratemiu... 4. am suparato pe bunica 5.ma prins mama cand fumam nu stiu ce are cu mine ca uni fumeaza la 13 ani si eu am 17
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: