Pai daca e pentru tine?
ar tr sa iti cumperi cea ce ai dorit de mult?
la ce ai visat, ceva care iti place pe monent dar ai grija cu bani ca sa poti sa iti cumperi cat mai multe lucruri pe care le vrei nu stiu cum ar fi: un mp3?, tel nou, camera foto, web, nu stiu...
funda plzz
Cum sa iti cumperi?
lasa'i pe altii sa-ti cumpere
dar daca ottusi vrei sa ti iei tu ceva. poti incerca o pereche de ghete.cateva hainute sau pijamale.:*
sarbatori fericite >
Ceas si calendar...azi e Craciunul...trebuia sa iti cumperi de ieri pentru a-l pune la brad
Buna deea, pai depinde ce iti place ce vrei. eu am primit de la pariti bani nu cadou de craciun:d si mi-am kumparat o rochita de revelion o pereche de cizme accesori etc... pai poti sa iti kumperi cam ce ti-ai dori uh... pa pa
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Alexandraa_Mariaa_1998 întreabă:
Dizzy întreabă: