Un parfum barbatesc si eventual mai scump, dar daca nu ai prea mare bugetul poti sa ii iei un portofel sau o cravata
Bună. Ar fi drăguț ceva handmade, ceva confecționat de tine, ceva în care ai pus mult suflet.
Sau poți să îi pregățești o petrecere surpriză, cu câțiva prieteni și un tort. Nu știu, dacă e musai să-i cumperi ceva, întreabă-l dacă îi lipsește un lucru material care e acela sau ce și-ar dori să-și cumpere el pe viitor și fă-i o surpriză de ziua lui cu acel lucru. Baftă
La intrate in carrefour este un magazin cu lucruri personalizate poti sa-i iei o pernuta in forma de inima cu poza voastra pe ia
Am sa-ti spun ce i-am cumparat eu in ultima vreme prietenului meu:
bricheta Zippo de culoarea lui preferata(in cazul in care fumeaza)
o pereche de chiloti haiosi
o masina de jucarie(marca preferata)
i-am m-ai facut un tort si cel mai dragut cadou pe care i l-am facut au fost 12 cutii de bijuterii pe care i le-am facut eu, in care i-am pus cate un biletel. Cutiile semnifica lunile de cat timp suntem impreuna si pe fiecare biletel impresia mea din luna respectiva.
Cati ani are? de cat timp sunteti impreuna? daca de putin timp nu trebuie sa iei ceva foarte scump si nici siropos.
ia un parfum, o carte, un portofel, o cravata, ceva pentru hobbyului lui, bilet la meciul echipei preferate
Ideea mea geniala ar fi asta click http://www.cadouridedragoste.ro/cadouri_pt_el-iubit.php si-ti spun ca-l atrage mai mult decat un cadou;) funda:)
Alissa17 întreabă:
TdsdfcelMaiStupid întreabă: