| Denii_1157 a întrebat:

Ce as putea sa-i duc cadou de craciun unei colege de clasa cu care ma inteleg sa zicem binebig grin! pret accesibil. fundita

9 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

O sticla de sampanie pentru copii.e vreo 10-15 lei! straight face Si sa ii pui o bratara pe sticla, sau ceva simbolic cum ar fi un bat din acela cu mos in varf si o ciocolata! happy
Un parfum ceva, niste manusi sau o caciula pufoasa!
O caciula de mos umpluta cu bomboane sau dulciuri, un lantisor simpatic, sau un breloc pentru telefon, ori o husa.
Incearca combinatii din ce ti-am zis mai sus! ^^ Sigur o sa-i placa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un fular, sau o cana personalizata cu poza ei preferata, din care sa bea impreuna cu tine ciocolata calda sau vin fiert happy pe mine m-ar bucura. Merg si jucariile din plus, si globuri in forme speciale (gasesti in mai toate magazinele) Este colega ta, tu stii cel mai bine ce ar putea sa ii placa happy

| Euletitia a răspuns:

Buna! II poti cumpara un obect decorativ care sa aiba legatura cu Craciunul, o iconita pictata manual sau imbracata in argint cu Nasterea Domnului daca e credincioasa, un bibelou asa mai deosebit, o colectie de CD-uri cu muzica preferata, o carte buan din genul care citeste ea, un stiloucu penita de aur daac e genul mai "intelectuala" asa, adica scrie mult, e foartrepreocupata de invatatura etc. un DVD cu un joc video daca o pasioneaza domeniul, o perche de manusi din piele, o esaraf fina din amatse naturala cu un imprimeu deosebit, un aprfum fin, eeventual preferatul ei, cosmetice, o cutie de bomboane fine de ciocolata, o felicitare, o poza cu voi pusa intr-o rama deosebita etc. Sarbatori fericite!

| costan a răspuns:

O bijuterie cu siguranta ar fi apreciata: http://bijuteri-online.com/

| Ezikel a răspuns:

Un Ceas de mana happy

| BornToDie67 a răspuns:

O carte, in cazul in care ii place sa citeasca.Este in jur de 15 lei depinde de la ce editura.Si eu i-am facut cadou unei colege si s-a bucurat foarte mult.Plus de asta ii ramane si ca amintire.
Sper ca ti-am fost de folos!

| IoanaKarina23 a răspuns:

Eu zic sa ii dai ceva personalizatwinking

| StEfyOrOs12999 a răspuns:

Pai eu am dus unui prieten un ren de plus, un glob de zapada sau ornamente de craciun. incearca si a costat in total 15 lei de la Kaufland Funda?