O sticla de sampanie pentru copii.e vreo 10-15 lei! Si sa ii pui o bratara pe sticla, sau ceva simbolic cum ar fi un bat din acela cu mos in varf si o ciocolata!
Un parfum ceva, niste manusi sau o caciula pufoasa!
O caciula de mos umpluta cu bomboane sau dulciuri, un lantisor simpatic, sau un breloc pentru telefon, ori o husa.
Incearca combinatii din ce ti-am zis mai sus! ^^ Sigur o sa-i placa!
O Biblie :).
http://s674.beta.photobucket.com/user/sutse/media/gothlolwy6.jpg.html
Un fular, sau o cana personalizata cu poza ei preferata, din care sa bea impreuna cu tine ciocolata calda sau vin fiert pe mine m-ar bucura. Merg si jucariile din plus, si globuri in forme speciale (gasesti in mai toate magazinele) Este colega ta, tu stii cel mai bine ce ar putea sa ii placa
Buna! II poti cumpara un obect decorativ care sa aiba legatura cu Craciunul, o iconita pictata manual sau imbracata in argint cu Nasterea Domnului daca e credincioasa, un bibelou asa mai deosebit, o colectie de CD-uri cu muzica preferata, o carte buan din genul care citeste ea, un stiloucu penita de aur daac e genul mai "intelectuala" asa, adica scrie mult, e foartrepreocupata de invatatura etc. un DVD cu un joc video daca o pasioneaza domeniul, o perche de manusi din piele, o esaraf fina din amatse naturala cu un imprimeu deosebit, un aprfum fin, eeventual preferatul ei, cosmetice, o cutie de bomboane fine de ciocolata, o felicitare, o poza cu voi pusa intr-o rama deosebita etc. Sarbatori fericite!
O carte, in cazul in care ii place sa citeasca.Este in jur de 15 lei depinde de la ce editura.Si eu i-am facut cadou unei colege si s-a bucurat foarte mult.Plus de asta ii ramane si ca amintire.
Sper ca ti-am fost de folos!
Pai eu am dus unui prieten un ren de plus, un glob de zapada sau ornamente de craciun. incearca si a costat in total 15 lei de la Kaufland Funda?
Simina288 întreabă: