Draga Selena, numai tu sti de cati bani dispui si cam ce-i place mamei tale. Sfaturile noastre pot fi bune, dar nepotrivite. Asa ca te sfatuiesc sa te hotarasti singura ce sa-i cumperi, tinand cont de preferintele mamei tale, de varsta. Daca este cocheta, ii poti oferi o esarfa frumoasa...doar vine primavara si nu este foarte scumpa, iar culoarea o alegi in functie de ce culori poarta.
Poti sa-i mai cumperi un parfum preferat, o crema de maini (sti ca mamele muncesc mult) alaturi de alte cosmetice pentru intretinere. Mamele mai putin se gandesc la ele.
Nu te hazarda sa-i cumperi coliere, cercei sau ceva pentru uz casnic...Cumpara-i ceva util pentru ea si ar trebui sa stii de ce are nevoie. Eventual cerceteaza si vezi ce i s-a terminat prin cosmetice. Si nu uita sa-i scrii un mesaj alaturi de cadou care sa-i ajunga la inima. Te felicit ca te gandesti la mama ta.
Ai putea sa ii iei ceva pentru casa ce stii ca vrea de mult sau ceva frumos pentru ea, o bluza sau ceva amintire, ceva de artizanat.
Sa nu iei flori sau ciocolata.
adica poti sa iei... dar florile se usuca, ciocolata o mananca
cumpara-i ceva care sa tina.si sa-i aduca aminte ca e de 8 martie
Hmmm.
iti scriu o lista cu ce ai putea sa-i cumperi
- un ceas de perete
-un tablou cu ceva peisaj
eu i-am cumparat mamei mele un tablou de 8 martie pe care era un trandafir si scria ca ii multumesc ca m-a ingrijit si m-a crescut
si i-a placut
sau ai putea sa-i iei un colier cu cercei
sau gandeste-te ce ii place
Cumpar-i ceva care sa-i arate ca o iubesti mult! un cadou personalizat*(sau fa-i tu unul)
Bijuterii(coliere avon, oriflame), sau genti(avon), sau ce ai crede tu ca ii place mamei tale, tu o cunosti cel mai bine.
Poti sa ii iei ceva numai pentru ea(parfum, crema sau bijuterii), dar alaturi de orice ai lua pune si o felicitare prin care sa ii arati cat de mult o iubesti.
Am o idee, sper sa-ti placa: Pe o coala de carton cat o foaie de bloc de desen lipesti pe diagonala un trandafir rosu pe o parte a foii scrii: "Multumesc ca esti cea mai buna mama!" iar de cealalta parte a foii "Te iubesc", apoi poti sa-i dai cartonului o culoare, un roz deschis ar fi ideal, iar daca vrei o poti si inrama frumos.Acest cadou trebuie obligatoriu sa fie insotit de un sincer "Te iubesc". Sper ca ti-am fost de folos si ca ti-a palcut ideea mea si este mai de pret pentru o mama decat un parfum care intr-o luna e terminat. s-a dus esenta.:*
Eu iti propun sa faci un portret pictat cu chipul ei, o sa-i placa mult.si nici nu e scump.incearca...pa
Draga selena
nu conteaza ce ii cumperi poti cumpara un buchet de ghiocei sau poate un mic sarut. important este ca nu ai uitat. daca stai la tara ceea ce nu e posibil poti sa culegi flori din livezi.sunt mii si mii.am stat si eu la tara si asa am facut. sper ca sfatul meu sa fie bun pa pa
Ieu i-as cumpara mamei mele o bijuterie un ceasde casa sau un bibelou pentru ca mamei mele a place foarte mul sa aiba multe bibelouri an casa asa ca le strerge an fiecare zi sau ceva util ca sa ai placa dar sa nu se consume eu i-as cumpara o bijuterie sau vezi tu ce ai place mamei tale
Eu am cumparat mai demult un caiet cu Ratatouille. Decupez din niste reviste mai vechi retete, despre fructe, legume...(ce vit. au, de ce boli te feresc etc. ) Le lipesc, mai pun si cate-un banc... Cred ca o sa ii placa mai mult decat ceva pe care il poti cumpara
Decat sa ii iei tot felul de chestii nefolositoare, mai bine ii cumperi ceva simbolic.De exemplu o prietena de-a mea i-a cumparat mamei ei o carticica din aceea din Diverta cu citate pentru mama.Sunt foarte frumoase si sigur o sa ii placa mai multe decat orice.
P. S. poti sa ii cumperi si niste flori daca vrei
Ok am citit si cea ce ti-a zis alti eu cred ca ar fi simplu daca ai lua o felicitare pe care sa scrii lucruri simple si frumoase asa ai so impresionezi sau ai putea sa ii faci tu una.
ia o foaie de hartie decupeaza o inima mai mare pe care poti lipi si o fotgrafie dea ei daca nu ai una lipeste cativa tandafiri sau cateva flori de care ii plac ei!
inautru scrie-i ceva simplu prin care sa ii arati cat de mult o iubesti tu.
I-ai putea lua un set de argint sau de aur format din colier, si cercei, sau daca ai destui bani si bretara si o felicitare in forma de inima creata din inima! O s-ai placa muuultQ!
Pai ai putea sa ii iei foarte multe. Dar depinde si de ce ii palce si ce nu.Nu trebuie neaprat sa ii iei ceva foarte scump, trebuie sa fie ceva din inima( de ex:poti sa ii daruiesti ceva facut de tine ( un tort) oricum cateva idei : flori, ciocolata, lantisor etc Sper sa iti fie de ajutor! succes!
Onat_Lore_1994 întreabă: