Păi daca nu poti cel mai bine nu îi i ei nimic, o sa inteleaga ea ca ai vrut dar nu ai putut.
O cutie de bomboane de ciocolată umplute, și banane cred ar fi ok sau niște prăjituri de la cofetărie aromate+ o sticlă de cola face toți banii în rest important este să fie mulțumită.
Însă va fi mulțumită și îndulcită.
Banane? Da ce merge la spital?
Îi poate lua ce vrea chiar și o brățară de argint dacă dispune de o sumă mai consistentă sau un pulover or ceva mai scump depinde de buget.
Iar Prăjiturile + bananele, portocalele, ananasul care sunt fructe foarte bune se poate face un coș alături de o floare și mama va fi bucuroasă că doar le consumă nu se uită la ele.
O floare la ghiveci... si cu o broșă cu șnur. Sa nu iei fara ghiveci ca n-are ce face cu aia ca se ofileste si la gunoi cu ea. Dar gasesti la 19-20 de lei daca nu mai puţin set cu deodorant sau parfum, cu sampon sau balsam, si ce mai are el.
Dragut din partea ta.E intai martie asa ca, ar fi bine sa ii cumperi un martisor, gasesti si ieftine si scumpe.Si un buchet de flori poate?
Da, dar eu nu pot sa ma duc singur până la florărie. Imi trebuie ceva care se poate gasi la un magazin normal.
Floraria este un magazin destul de normal sa stii, gasesti la tot pasul oriunde te-ai afla.Cum am zis poti cumpara si un martisor, e 2 lei.Gestul conteaza si mama ta o sa il aprecieze, deoarece e de la tine.
Eu zic ca o varianta foarte buna ar fi un buchet de flori. La florarii cu 25-30 lei ar trebui sa gasesti ceva fain. Daca ti se pare prea scump nu-ti face griji, gasesti pentru toate buzunarele.
O floare, dar in ghiveci ca rezista mai mult si un martisor.Eu cand eram de varsta ta ii luam 2 prajituri de la cofetarie pentru ca mama oricum nu poarta martisor.
Onat_Lore_1994 întreabă:
ZimniceaCarrefour întreabă: