Buna!
Uite ceva creativ: Fa-le un colaj de familie cu tine si aprintii tai (eventual frati surori daca ai) unde sa pui poze sau bilete de avion de la calatoriile voastre din trecut sau vederi poze de cand erai mica si tot ce mai vrei u
E ceva ce nu poti cumpara si ceva ce cred ca ar place orcarui parinte (FOAIE A3 SAU A2)
Pa pa!
Pai, in afara de respectul tau si iubirea ce le-o porti, un alt cadou frumos ar fi note bune la scoala!
Material, am mai raspuns si altora, cel mai ok cadou, din toate punctele de vedere este o poza de-a lor(sau toti 3) imprimata pe tricou, cani, perne, mousepod, calendar 2011 cu poza voastra, breloc, etc(acum toate magazinele de foto fac asta).
Depinde de cati bani dispui. Multe lucruri ar putea constitui cadou, dar cum in ziua de azi toate sunt f. scumpe, daca nu ai bani degeaba mai ai intentia aceasta nobila. De ex. mamei tale ceva cosmeticale: un spray, un parfum, o pereche de ciorapi, o esarfa, iar pentru. tatal tau un fular, manusi sau o flanea, un spray un after shave, ar fi foarte nimerite ca si cadou de Craciun. Ideea e ca orice cadou le vei face ei se vor bucura, caci intentia conteaza! Foarte frumos din partea ta ca te gandesti sa le faci o surpriza de Craciun.
Ms pentru idei...toate sunt bune, dar mihaela30, imi place foarte mult chestia cu poza pe tricou, doar ca nu stiu unde sa ma duc sa fac asta. Si AnaBlackVampire, imi place foarte mult ideea ta. Ar insemna multa munca, dar nu asta conteaza. Nu stiu cum sa fac asta ca sa nu ma vada ei. Am sa incerc totusi. Imi plac si ideile Corinei...am strans deja din weekendul acesta 21 lei asa ca voi avea destui bani ca sa pot cumpara o esarfa, un spray sau altceva. Nu'mi va fi greu sa strang inca 30 lei pana la Craciun.
Iti multumesc pentru funda si pentru faptul ca tu consideri raspunsul meu bun!
Pai dupa scoala cand parintii tai sunt la serviciu te poti apuca putin in fiecare zi si ai reusit! Sau noaptea cand ai tai cred ca tu dormi
Ciao!