Pai *** degeaba iti zicem noi daca tu nu gasesti in magazin. du-te in magazin gen supermarket si vezi ce gasesti. de exemplu anul trecut eu i-am luat maicamii un set de pahare cu mos craciun de astea si tatalui un set de ala de barbierit.bafta.
Pai mamei tale cumpara-i de la avon un set cu parfum deodorant etc nu costa mult si iti da si cadou o cutie de pus cadouri
si pentru tatal tau ia-i un ceas de mana sau o apa de toaleta
funda?
Poti sa le iei orice...parinti se vor bucura oricum, pentru ca asa sunt parintii
Este f frumos din partea ta ca vrei sa le faci cadouri. Iti recomand un articol pe care l-am scris de curand- De ce esti fericit atunci cand daruiesti. Idei de cadouri de Craciun http://www.gandeste-pozitiv.ro/de-ce-esti-fericit-atunci-cand-daruiesti/
Buna,paulmicutz.Ai putea sa le daruiesti parintilor tai un set de pahare, un ceas de perete, o icoana, ceva de suflet. Imi dai fumdaa?
Dupa parerea mea ar trebui sa le iei ceva segnificativ sarbatorilor de iarna cum ar fi diverse decorati pentru pomul de iarna sau pentru casa, evident pe aceasta tema.
Hmmm Nu ii cunosc pe parintii tai. Ai putea sa le iei ceai / cafea in functie de ce beau si un ceainic sau un set pentru cafea Ai putea sa le faci o surpriza si sa le aduci un brad natural frumos impodobit. Ai putea sa inramezi frumos o poza cu voi. Sau ai putea sa le gatesti ceva ce le place mult, sa ii scoti in oras de Craciun. Sa le scrii o scrisoare draguta. Sunt multe lucruri pe care le-ai putea face
Buna! Parerea mea este ca tu esti cel mai frumos cadou pentru parintii tai,fii sigur de asta.Dar, ca sa ma implic, ti-as recomanda sa le iei parintilor tai un cosulet festiv cu tot felul de chestii in el:cozonac, o sticla de vin, ciocolata sau biscuiti.Cred ca ar fi cel mai convenabil, mai ales ca tot cosul este invelit in fundite si alte ornamente. Succes!:*
Pai, poti sa te inspiri pentru un cadou pentru ei, dupa hobiuri-le lor, ce le place sa faca.Din astea te interesezi pentru un cadou
Poti sa le ei un cea de epca, sunt ieftine si merg eu i-am luat unul tatalui meu de ziua lui si a fost buvuros ca un copil.
andrei733 întreabă: