| Anonimul151 a întrebat:

Ce cadou ar fi potrivit pentru diriginta ( liceu ), ( pentru că sunt ultimul an cu ea, doresc sa ii fac un cadou ).

Dar nu am idee de un cadou. Nu doresc sa fie nici prea scump...

Îmi puteti recomanda niște idei? Am găsit niște idei... Dar nu prea știu dacă ar fi ok, de aceea aș vrea și alte recomandări...

9 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

De ce nu vorbesti cu toti colegii tai sa faceti cheta? Asa o sa primeasca un cadou frumos din partea tuturor.

| Anonimul151 explică (pentru StoicAnalysis):

Știu, ar fi frumos. Dar și care e problema?

Problema e că majoritatea din clasa asta sunt cu fițe și din a 9 a nu au vrut nimic.

Acum ca am terminat, era frumos sa facem un album nu? Chiar dacă suntem la profesională. Ei spun că la profesională nu se face. Dar motivul pentru care n am făcut e că nu au vrut ei.

Nici 10 lei / pers nu sunt în stare sa pune. Motivul fiind "Nu avem bani". În condițiile în care se primește bursa profesională, peste 200 lei. Unii au și sociala dar si de merit. Deci peste 800 lei lunar. Ei dau banii pe țigări, aparate și alte vicii.

Din păcate nu am avut norocul să fie o clasă unită.

Am vorbit cu niște colege care vor sa ii cumpere ceva la diriga că cadou și o să contribui și la acel cadou. Însă vreau sa ii cumpăr ceva și din partea mea.

Suntem 25 în clasă, și o sa contribuim doar vre o 4 pers la cadoul pe care îl cumpăra cadoul. Asta ca să înțelegi cât de "unită" e clasa asta...

| LisaJulie a răspuns:

Un colier, în forma de inima în special! Cauta unul nu prea ieftin și nici prea scump da-l cadou

| Cipi1212 a răspuns:

O cutie cu ciocolata

| Alexalex1000 a răspuns:

Un buchet de trandafiri roșii și o cutie de ciocolata rafaelo

| elennaionela14 a răspuns:

Tablou mai mic din plante ornamentale sau un buchet de flori frumos.

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

E tanara batrană? Ii poti face un set de produse potrivit ei, ceva cu gust, calitative nu prostii.
Produse premium daca vrei iti pot lasa link. Sunt inscrisa eu la o companie f faina.
Produsele sunt un pic cam scumpicele. Dar pentru tine pot opta pentru reducere de 30 %.

Faceti cheta toti. Sa vina mai accesibil. Un 50 lei /pers.
Va gaditi la o suma si ne auzim.

| Anonimul151 explică (pentru Ancadorinapascale1993):

E tânără ( 34 ani ). Din păcate, clasa în care sunt nu e unită. Adică nimeni nu e de acord să pună bani. Nici măcar 10 lei. 50 lei nici atât... Deci... Ar fi frumos. Dar, din păcate nu vom aduna toți.

Ii vom face un cadou, eu cu niște colege. Dar vreau și ceva individual, doar de la mine.

| Ancadorinapascale1993 a răspuns (pentru Anonimul151):

Care este bugetul tau? Cam la ce te-ai gandit?