| karena a întrebat:

Ce cadou ar fi potrivit pentru mama prietenului meu? Noi suntem impreuna de un an, iar pe maica-sa o cunosc de 5 luni si pare o femeie cumsecade. Multumesc

10 răspunsuri:
| nauca a răspuns:

Ceva dragut, dar nu foarte scump. Un sal, o crema buna de maini, un set de spa etc, care sa arate ca o stimezi ca femeie si sa nu o faca sa se simta batrana.

| HaChick a răspuns:

Cu toate ca poate suna ciudat, o oala de bucatarie i-ar placea oricarei "mame soacre" happy Daca tot ar trebui sa prepare mai multa mancare acum de sarbatori, ar prinde la tanc o oala mare pentru ciorba/sarmalutze/tocanitza/gulas si alte bunatati. Chiar daca nu ii iei asta, orice ar avea nevoie in bucatarie, ar aprecia foarte mult daca ar primi Kadoo. big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Uite cateva idei happy
-un set de parfumhappy
-un set de pahare, cani sau farfuriwinking
-o poseta
-o bluzita dragutalove struck
Succes!big grin

| rallu95 a răspuns:

O floare.winking

cami
| cami a răspuns:

Un set de pahare cu picior, marginite de o fasie aurita.

| Roxana_6190 a răspuns:

Uite cateva idei:
-O poseta
-un set de infrumusetare
-un spray, un parfum, o crema. etc

| cocolina a răspuns:

O craciunita(floare)

| Dizzy a răspuns:

Un parfum.(eu asta i-am luat mamei mele)

| laurika2990 a răspuns:

Eu cred ca sa-i iei un parfum de buna calitate!happyhappyhappy

| mk a răspuns:

La bamboo (magazinul de decoratiuni interioare) are acum niste seturi foarte dragute de baie (crema, sapun, etc). elegant ambalate.si preturile sunt de la 30 lei in sus, depinde de marimea setului. sunt potrivite pentru doamne pentru ca arata foarte frumos, nu sunt ca de copii.si ii mai poti da un fular. daca esti din buc, gasesti fulare de casmir la preturi decente in bucur obor. si o iconita cred ca i-ar placea sau o pereche de manusi de piele captusite dar astea se gasesc mai greu si sunt cam scumpe.la fel si cu parfumul/crema foarte buna, sigur ca nu i-ar displacea dar poate nu vrei sa cheltuiesti foarte mult. pentru parfum, la douglas/sephora sunt zeci de seturi de parfumuri in aceasta perioada, la preturi ceva mai bune :-) probabil ca i-ar placea si un mic medalion de aur sau de argint cu maica domnului, depinde cat vrei sa investesti si ce crezi ca i-ar placea. eu nu cred ca ar fi potrivit sa ii iei o oala sincer, poate doar daca ai cunoaste-o de ani de zile si ati fi foarte apropiate, altfel nu. A si o cutiuta cu bomboane foarte bune e mereu binevenita!