Depinde ce ii place!
Daca ii plac masinile, ii poti lua una...sau daca are un personaj preferat dintr-un desen animat,ii poti lua un obiect cu acel personaj!
Potrivit sunt:jucarii,haine, jocuri, etc.
Fundaaaa?
De obicei asta le atrage atentia copiilor cu varste cuprinte intre 3 si 9 ani. Daca are 8 ani poti sa ii cumperi un avion cu telecomanda de jucarie sau poate o masinuta cu telecomanda de jucarie. Pe langa o jucarie poti sa ii adaugi si o felicitare si poate o bluza ( nu foarte scumpa).
Pai, daca are 8 ani, sigur e pe clasa I, a II-a. Poti sa-i iei un ghiozdan, o carte pentru varsta lui. Daca se joaca cu masini sau chestii de-astea, poti sa-i iei mighty beanz, sau ceva din reclame, dar sa nu fie preturi exagerate.
Eu asi spune sai ei o masinuta cu telecomanda una mai performabta cu monitor pe telecomanda ceva mai scump si sunt sigur ca ii va placea.
Pai,jucarii,carti de ce este el cel mai mult pasionat, de exemplu verisoara mea de 8 ani este pasionata de papusi si stiu ce sa-i cumpar! Bafta la cumparaturi!
Poti sa-i iei un Porche 911 Carrera(1997).
Macheta, desigur, desi cred ca i-ar placea si unul real , gasesti la carrefour, real, noriel, metro, de-astea si nu e chiar scump+arata bine(am primit si eu, sta foarte binje pe birou ca e editie de colectie).
Daca are comp acasa ar fi bine sai dai o joaca cu masine '' Need for speed'' sau asa ceva;-)
Stiu ca la baieti ii place asa jocuri :*
Uite ori mergi si ii cumperi ceva de imbracat uite un site http://www.zara.com/......2Byears%29 sau mergi sa ii cumperi lego pentru ca si eu am un frate tot de 8 ani si ii place sa se joace cu leco uite alt site http://city.lego.com/en-us/Default.aspx
sper sa te fi ajutat!
Pai ii poti lua o masinuta cu telecomanda, sau daca ii plac animalele ii poti lua ceva din plus.nu te omora cu hainele ca copiilor de 8 ani mai ales baietilor nu le prea convine cand le iei haine. poti sa ii mai iei daca ii place fotbalul o minge sau un skateboard, sau o pereche de role.dar daca ii place desenele animate cauta si tu niste animatii. sper ca te-am ajutat! bafta!
OanaMariaG întreabă:
lolas23 întreabă:
Samo întreabă:
anonim_4396 întreabă: