Pai poti sa ii iei:
-o bratara cu lantisor si cercei, cu set sau separat.
-un parfum daca stii ce arome prefera;
-ceva haine. sau pantofi draguti, poti sa ii iei un sacou la moda sau o camasa, un plouver xxl, simpatic, depinde de gusturi.
-ceva mare de plus, daca e mai copilaroasa;
-un mp3, depinde cati bani vrei sa cheltuiesti;
-ceva accesorii pentru camera;
-poti sa personalizezi ceva, un film surpriza. de cand era mica si pana acum;
-sau un bilet la film, daca aveti cinema in oras;
Nu mai stiu. sper sa alegi cadoul perfect pentru ea.
Nu stiu,,, poate o party, o rochie, un parfum, oricee potrivit varstei ei (16 ani)du-te in magazine si intreaba porduse speciale pentru adolescente sau pe net.Baflta!
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
Pai, ai mai multe optiuni:
1. o bratara
2. un Ipod touch
3. un Iphone
4. un parfum
5 inele, lantisoare cercei
Sper c-am ajutat! Bye!
Buna!
Uite cateva sugestii:
-bomboane de ciocolata
-un gel de dus
-un parfum
-un gloss(luci de buze)
-un tricou dragut(daca-i sti marimea)
-un accescoriu pentru par:un set de agrafe, o bentita etc.
Magazine de unde poti cumpara:Meli Melo, Sephora, The Body Shop, Bershka si de ce nu Sprider.
Sper ca te-am ajutat!
Buna!
O brata de argint cu 45 lei si o felicitare de Craciun cu textul:
Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde ai merge.Ingerul tau sa te pazeasca si in acest an de cea mai minunata sarbatoare:Craciunul!
Craciun fericit!
Succes!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
O zii buna!
Unei fete de 16 ani hmm...
Depinde daca e prietena ta poti sa i iei un buchet de trandafiri si un colier si daca nu este prietena ta ceva dulce si un cadou simplu un ceas de mana chesti din astea... Primesc Funda.
Un inel cu diamant. Fetele adora diamantele. Unul mic si dragut costa in jur de 500 euro.
Va iubi un tricou cu designul interesant, ambalat intr-un mod funny. Iata despre ce vorbesc:
http://www.conserve.ro/cadouri-pentru-femei/
Poi... iai putea lua niste cercei, o bratara sau un lant (fetele adora asta ), deci sper ca te-am ajutat cu ceva!`
jm3k3ru10 întreabă: