Deci esti si tu de acord cu mine ca trebuie sa cheltuiesti prea mult cu acest coleg. Dupa cum ti-am spus si la cealalta intrebare cred ca acea scrumiera si eventual pachetul de tigari e destul poti sa mai adaugi si o felicitare ceva cu o imagine care sa il reprezinte, o tigara, sau cineva fumand si e destul.Doar nu ti-e frate sa-i iei boxe, web, sau mai stiu eu ce ziceau tipii aia pe-acolo.
-o cutie de ciocolata alaturi de un ursulet de plus
-un set : deodorant, parfum, after shave (il gasesti si la ABC`uri )
-avand in vedere ca vine Craciunul ar fi potrivit ceva simbolic : un glob decorativ care lumineaza!
-daca este fumator : o scrumiera mai haioasa!
-o sticla de sampanie sau vin
-daca ii place sa citeasca : o carte cu autorul sau preferat
-o pereche de manusi cu o caciulitza
Cea mai importanta e afectiunea cu care ii oferi cadoul!
Salut! Impresioneaza-l cu un cadou ecologic de la Greenpeace Romania : http://www.greenpeace.org/romania/shop, pixuri din hartie si plastic reciclat (3 lei/buc), semne de carte cu vapoarele Greenpeace (1 leu/buc), tricouri(30 sau 70 de lei), brelocuri(15 lei), sireturi personalizate(5 lei metrul). Pentru fiecare comanda primesti stickere si calendare de buzunar pe 2011 imprimate pe hartie reciclata.
Iai pute lua un parfum sau o camasa, pantalon ceva haine sau ai putea sa ii ei ceva o carte imi dai funda?
Pai... poti sa-i iei niste dulciuri
sau ii poti face un desen
sau (daca ai imprimanta) poti sa-i faci o amintire (o poza de-a lui si o poezie daca vrei o poezie iti pot da o idee :
Prieteni am fost, suntem si vom fii
La bine si la greu ne-om ajuta orice ar fi
Nimic si nimeni nu ne va mai desparti
Pentru ca noi, unu fara altu nu putem trai
Un zambet, doi ochi si o mangaiere calda
E tot ce vrei de la o persoana draga
Adesea ne-a fost greu, adesea ne-am certat
Dar ne-am intors mereu de unde am plecat
Trecutul ne-nsoteste oriunde-am fi, mereu
Redevenind aceiasi, oricat ar fi de greu.
Nu sunt singura in ploaie si-n vant...
Am cel mai bun coleg de pe pamant
cam atat
succes!:*
Du-te intr-un magazin d`asta gen meli melo, moa, acesorize sau sprider si i-ai niste accesorii! Gen un lant cu un pandantiv mai funny, o bratara, sau o pereche de cercei, dar mai degraba un lant
Si un maimutoi, ceva mai funny!