| moniquec a întrebat:

Ce cadou as putea sa'i cumpar mamei iubitului meu?

Răspuns Câştigător
| patty32 a răspuns:

Hmm, depinde ce fel de persoana e big grin
Ii poti lua asa
-un ceas
-un parfum [da` mai serios, nu de`asta de adolescenta laughing)]
-o icoana frumoasa :X
-o carte big grin
- o bluzabatting eyelashes

Cam astea ar fi ideale happy
Kisses :*

14 răspunsuri:
| Cleona a răspuns:

Buna! sunt sigura ca mamei lui i-ar placea un buchet de flori, dar ar fi si mai frumos daca i-ai oferi o poza intr-o rama de sticla cu tine si prietenul tau sa o tina pe noptiera!

| Libelle a răspuns:

Ceva pentru bucatarie, mai ales daca pierde timp acolo.
un set de ceva, ceva sa ii fie util, sau cevade ornament daca le are cu astea, o lenjerie de pat...maicamea s-ar bucuralaughing

| viatadecacatt a răspuns:

Ai putea sa ii cumperi un set de pahare, de cesti sau o bratara de argint, un inel thinking

| smaranditza a răspuns:

O cunosti suficient de bine pentru a-i face cadouri?
stii cam ce gusturi are? hmmm... o esarfa deosebita, o carte buna, un CD cu muzica ce-i place(poti sa-l fc chiar tu, descarcand de pe net; ar mai putea fi un buchet de flori frumos(ceea ce nu inseamna fffff scump, adica crini regali, etc!), depinde si de ocazie!

succes!

| BubuLina999 a răspuns:

Uite cateva variante**un buchet mare de flori, un parfum, niste creme, o bluza, o bratara de argint...acaste lucruri mi.au venit in minte acum sper ca te vor ajuta.pwpici**

| RimePeHartie a răspuns:

Un buchet de trandafiri (sau florile ei preferate), un parfum, un colier, bratara, un set de cesti misto, sau ceva simbolic bibelou ceva. de ex mama a primit de la prietenul meu un suport de lumanari mari cu un ingeras mare...

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Un buchet de flori si o iconita sau o bratara frumoasa de argin/aur sau un parfum. Depinde si de bugentul pe care il ai. Noroc

| NoName1234 a răspuns:

Pai in primul rand un buchet de flori, happy o carte, un lantisor, o bratara.depinde de ce ii place ei dar orice iai lua gestul conteaza big grin Succes!

| Ioana1984 a răspuns:

Vai grea hotarare, cu viitoarea mama soacra trebuie sa o iei cu binisorul de pe acum, tare mai sunt dificile soacrele astea.Nici cu ceva serios nu te poti prezenta, normal e clasicul buchet de flori si altceva ce sa-ti zic eu, o bluza frumoasa, sau o carte, in caz ca citeste sau mai bine si frumos ar fi un abonament de vreo 3 luni la revista ei care-i place, sau pe mai multe luni depinde de cati bani dispui.Asta e parerea mea acum vezi si altii ce mai raspund.Succes.

| I U L I A a răspuns:

Un parfum si un buchet de flori big grin

| Elena_7763 a răspuns:

Cele mai accesibile si la indemana cadouri ar fi, o esarfa, o brosa din argint, un lantisor cu pandantiv sau un parfum. Pe langa astea merge si un buchet sau un aranjament floral frumoshee hee

| pixie_7635 a răspuns:

Grea intrebarelaughing

| bracelets a răspuns:

Buna!

Depinde de ce fel de personalitate are mama acestuia dar intotdeauna bibelourile si colierele eventual bratarile au prins bine la doamne.

INcearca sa discuti cu iubitul tau, el ar trebui sa stie ce ii place mamei lui.

Sper ca am fost de ajutorbig grin. B-Bye

| miruna_1557 a răspuns:

Pai nu stiu intrabal ce cadourii ii plac mamei lui...si apoi te gandesti tu si le combini?