| MrBeanTeddyBear a întrebat:

Ce cadou as putea sa-i fac mamei mele?
Aceasta implineste 41 de ani, iar noi ca porecla ii spunem veverita(poveste lunga) laughing.

M-am gandit sa-i fac un lantisor cu medalion sub forma de veverita(argint) dar nu gasesc nimic straight face

Altceva ce i-as putea face? (maxim 50-60 ron big grin)

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

La multi ani mamicutei tale dragilove strucklove strucklove struck orice iti permite bugetul ii poti cumpara, ca venind din partea ta, capata o valoare incontestabilalove strucklove struck mai adaugi un trandafir(asta in caz ca nu iti permiti un buchet) o imbratisare si un Te iubesc mami face cat jdemii de cadourismug petrecere frumoasalove strucklove struck

| Pufo a răspuns:

I-ai putea lua o veverita de plus happy sau daca mama ta este mai practica ai putea sa ii iei un sort de bucatarie simplu( de culoarea ei preferata ar fi perfecthee hee ), te duci la un magazin care personalizeaza haine si printezi o veverita pe el happy. Sau daca nu gasesti nimic dince am spus mai sus poti sa te duci la o cofetarie si sa comanzi un tort (cu ce ii place eiwinking ) si sa scrie pe el pentru. veverita sau sa aiba forma de veverita big grin