| devine a întrebat:

Ce cadou as putea sa iau parintilor prietenului meu, de Craciun, tinand cont ca au cam tot? (in afara de bautura, ca asta am luat si de Craciunul trecut si de Paste, etc).

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Aiprimit sugestii foarte bune.De sarbatori se ofera cadouri cu specific, inclusiv ornamente, dar nu este cazul tau.In functie de preferintele, preocuparile si ocupatia gazdelor ti-as mai sugera un album de arta, o sampanie de colectie si, de ce nu, un ceas de perete cu insemnele Craciunului. Daruit intr-o astfel de zi nu este kitsch, ci contribuie la intregirea atmosferei. Dupa sarbatori gazda ii va gasi un loc adecvat in casa sau va renunta la el pana la anul urmator. Cel putin o vreme ticaitul lui te va face prezenta in memoria parintilor prietenului tau.Va fi si un test pentru tine. Mira

6 răspunsuri:
carla
| carla a răspuns:

Depinde ce gusturi au... dar zic ca ai putea sa cumperi un cos din ala plin cu de toate din supermarket, unul cu produse mai fine.

| marilena a răspuns:

Draga Andreea, in primul rand te felicit ca ai un prieten cu parinti avuti, tine-l bine, din astia se gasesc rar. In al doilea rand, sper ca nu te-a suparat gluma mea, dar eu sunt umorist si nu pot sa ma abtin. Si in al treilea rand, sa-ti dau niste sugestii de cadouri pe care le poti face unor persoane care au cam de toate sau pe care nu le cunosti suficient ca sa stii ce au nevoie.
- o icoana
- un CD cu muzica buna sau cu o piesa de teatru, sau un DVD cu un spectacol sau un film bun
- un ghiveci cu o floare deosebita
- un bilet la loto la extragerea speciala de revelion
- un tort facut de tine sau cumparat
- bilete pentru un spectacol sau un concert
- intra pe site-urile magazinelor gen teleshopping sau foloseste ofertele din reviste sau brosuri - gasesti acolo multe lucruri interesante si utile, care nici macar nu stiai ca exista (uite, de exemplu, eu i-am luat sotului meu anul trecut de Craciun un suport rotativ pentru televizor, si de atunci imi tot multumeste pentru el. Cu el orientam televizorul fara efort in ce directie avem nevoie, spre birou, spre fotoliu sau spre canapea, in functie de cum ne este necesar. Se muta usor, si cu un singur deget, daca vrei. Si nici nu am cheltuit foarte mult cu el - am dat vreo 350.000 lei vechi).
- incearca sa afli ce pasiuni, ce hobby-uri au, si cumpara-le ceva din domeniu.
Sper ca sfaturile mele sa-ti fie de folos.
Marilena
www.in-gura-presei-vizuale.blogspot.com

| anutza2856 a răspuns:

Cate o carte! sa mai cultiva si ei! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

buna andreeaz: cadourile de Craciun sunt destinate in primul rand copiilor nu adultilor, DAR tu tii sa faci un cadou, ar fi totusi doua posibilitati: flori - in buchet sau ghiveci - pentru doamna casei (mama prietenului tau) SAU sa cumparati tu si prietenul tau un cadou impreuna, simbolic, in spiritul Craciunuului: un CD cu cantece de Craciun!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mamei as spune sa ai ei o rama cu voi doua o felicitare si o scrisoare din toata inima ta daca esti mai mare poti sa ai faci o prajitura sau daca esti mica cerei bunicii sau tatalui bani dsa ei o cutie de bonboane tatalui un sprei si de ras de barbierit aparate din alea

| koletik a răspuns:

Ce cadou as putea face prietenului meu?